Imate li "leđa"?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
u smislu jakih ortaka ili nekih ljudi na uticajnim mestima i slično koji su spremni da vam budu podrška i da se bore za vas.
ili ste prilično sami u tom smislu?

meni da se auto pokvari, ne bih imao koga da pozovem, morao bih šlep službu. ma neće bre niko ništa da mi lajkuje kamoli nešto više...
one man wolf pack to sam ja

Nikad ni za koga ne bih se podmetnuo zato i ne ocekujem da bi se neko za mene postavio to su sve zablude da ce neko da vas zastiti jer kad vam se neko nakaci i to bude sa razlogom nema tu sanse da ga bilo ko od te namere okani.Dakle preventiva je majka mira i spokoja ne petljati se sa olosom i vec ste u velikom plusu i zastiti
Ukoliko vas neko nakaci a znate da ste u pravu udri bez razmisljanja ma sta i ko da stoji iza njega.

u smislu jakih ortaka ili nekih ljudi na uticajnim mestima i slično koji su spremni da vam budu podrška i da se bore za vas.

meni da se auto pokvari, ne bih imao koga da pozovem, morao bih šlep službu. ma neće bre niko ništa da mi lajkuje kamoli nešto više...

Likovi sa "leđima" ti obično zatrebaju u nekim puno ozbiljnijim situacijama nego što je kvar na putu ili fejsbučki lajk selfija sa Zakintosa:lol:

Sa jedne strane je divan osećaj ponosa što sve u životu postižeš sopstvenim trudom i mukom,
ali sa druge strane ostaje i neka gorčina kada gledaš kako oko tebe najbolje prolaze uvek oni kojima "širokoplećati" rođaci i prijatelji dodaju vetar u leđa...
a ybiga.

Imam, ali ne koristim.

Iskreno, ranije sam i ja i ljudi na koje sam se oslanjao bili više zajedno, pa su i veze bile jače. Danas se uglavnom družim sa par ljudi, što porodičnih prijatelja, što poslovnih partnera i, iskreno, nemam pojma koliko se mogu osloniti na nekog od njih. To je više grupa za konverzaciju nego banda istomišljenika:mrgreen:

Back