imaš me u šaci

Da budem iskren ona poslovica sa sapunom i nije baš mnogo primenjiva u praksi. Mislim sapun je sapun poslužiće on svrsi,ali ipak bi radije onaj koji nije cela kasarna koristila. Nekako mi izgleda "privlačnije" da par likova koriste taj sapun dve hiljade puta nego da bude upotrebljen od strane hiljadu likova po jednom :D Kada se već ne troši jel ;)

Ovo je samo moje mišljenje naravno :hvala:

Da budem iskren ona poslovica sa sapunom i nije baš mnogo primenjiva u praksi. Mislim sapun je sapun poslužiće on svrsi,ali ipak bi radije onaj koji nije cela kasarna koristila. Nekako mi izgleda "privlačnije" da par likova koriste taj sapun dve hiljade puta nego da bude upotrebljen od strane hiljadu likova po jednom :D Kada se već ne troši jel ;)

Ovo je samo moje mišljenje naravno :hvala:
daaaaa, donekle si u pravu
pogotovo ako se trosi bez zastite...tu joj prenesu razn e gljivice i fungose. koji niti je svrbe,niti peku nego predivan smek ribice pretvore i jak miris dok na kraju ne preraste u smraaaaaad koji stipa za oci :(

(i to nema veze, dal je pere 3 puta na dan ili ne)

daaaaa, donekle si u pravu
pogotovo ako se trosi bez zastite...tu joj prenesu razn e gljivice i fungose. koji niti je svrbe,niti peku nego predivan smek ribice pretvore i jak miris dok na kraju ne preraste u smraaaaaad koji stipa za oci :(

(i to nema veze, dal je pere 3 puta na dan ili ne)

E to je već nešto drugo,stvar selekcije i malo nesreće , to a i mnogo gore može da dobije i od jedne upotrebe od strane jednog lika.

Ne govorim o tome. Nije to stvar higijene, već muškog subjektivnog doživljaja žena za koje znaju da su promiskuitetne.

Poslednja izmena:
Pa hebiga sad, ti onda udri sa visine i misli na cvetnu livadu :per:

Ko o čemu ti o vonju pričaš, ti si izgleda baš neko traumatično iskustvo imao? :sad2:

ocigledno sinak da si petljao samo sa "postenama" ili sa mladama koje jos nisu ispunile kvotu..
pominjete ovde hiljade a zapravo nemate pojma kako dzanka mirise (sada necemo o izgledu) ni posle 100 raznih kurrca :cool:
tkd, kada se dovats neke bataljonke pitacu te ja ;)

ocigledno sinak da si petljao samo sa "postenama" ili sa mladama koje jos nisu ispunile kvotu..
pominjete ovde hiljade a zapravo nemate pojma kako dzanka mirise (sada necemo o izgledu) ni posle 100 raznih kurrca :cool:
tkd, kada se dovats neke bataljonke pitacu te ja ;)

Pa ono što jes' jes' uvek sam se trudio da ne naletim na te bataljonke, možda otud i odsustvo takvih trauma :D
A ne bih sada o godinama...a i volim mlade hebiga :rumenko: :bye:

Мислим да Жељко Самарџић пева песме за које зна да ће дирнути жене, и да због тога пуни Сава центар сваког 8.3. у години. А мислим да и он сам не мисли тако. ;)

ma i da si s iljadu njih bila ti bi meni bila isto mila

šta vi mislite :)

taman posla!
moz da bude onako, za kres, ako je bila sa desetak
od pet do deset-moz da bude mila, ako nema bolje
ispod pet-mila, al sa falinkom
1-2-moze da bude bas, bas mila, pa cak i da se zeni
ispod toga broja postoje jos samo u osnovnoj skoli, pa su mile samo pedofilima, a iznad toga se ne nazivaju "mila"

Back