Imao sam trojku sa majkom i ćerkom: Aca Lukas šokirao seksi pričama

Ta majka i kćer to nije za život to bi ja po kratkom postupku riješila.A ne bi mi utekli ni oni što siluju pse ili djecu i žene ubio me Bog ako im istog trena ne bi presudila po kratkom propisu.Treba da nam Corona bude jača da malo to pročisti sa zemlje....
ima puno toga...kod mene u srednjoj školi, neki profesori ,,sređivali" ocene srednjoškolkama...naplaćivali u naturi...a tek kako idu zapošljavanja...pa mlade članice stranaka, nezaobilazni Palma...ihaha ima puno toga za pisanje

Eno mu zena nakon razvoda smile,ima na youtube,nikad rahatnija.
Vazno da znamo kakav je..za glascinu nemam ruzne reci..sve ostalo je njihova promocija da se ne zaborave..Valjda misli kad je starleta Kia Kockar napisaala knjigu ,sto i on stari roker i kasnije folkista da ne napise..i sem toga msm da to pise neko za njih..nisu oni bas reciti...

Vazno da znamo kakav je..za glascinu nemam ruzne reci..sve ostalo je njihova promocija da se ne zaborave..Valjda misli kad je starleta Kia Kockar napisaala knjigu ,sto i on stari roker i kasnije folkista da ne napise..i sem toga msm da to pise neko za njih..nisu oni bas reciti...
Bila sam na njegovom koncertu.Super radi posao,odlican je.

Back