C Cro_čvarak Iskusan Poruka 6.931 13.06.2022. u 14:08 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #26 I kaže nas na kvadrat, da onda stvarno nespsvao tri noći i to na kvadrat
Elle 🍀 VIP Poruka 17.589 13.06.2022. u 17:27 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #27 DarkMoon: To sam i ja napisao ,ali puritanci sa Foruma brisu . Kliknite za proširenje... Nijedna poruka nije obrisana na ovoj temi.
DarkMoon: To sam i ja napisao ,ali puritanci sa Foruma brisu . Kliknite za proširenje... Nijedna poruka nije obrisana na ovoj temi.
aleksandarhakler1992 Domaćin Poruka 3.798 13.06.2022. u 18:40 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #28 moracu da se budim redovno oko 10 i da ustajem. MORAM DA SE NATERAM.........
L LikiLee Veoma poznat VIP Poruka 13.209 13.06.2022. u 19:20 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #29 aleksandarhakler1992: moracu da se budim redovno oko 10 i da ustajem. MORAM DA SE NATERAM......... Kliknite za proširenje... napisao si u 9h. šta sad pomeraš
aleksandarhakler1992: moracu da se budim redovno oko 10 i da ustajem. MORAM DA SE NATERAM......... Kliknite za proširenje... napisao si u 9h. šta sad pomeraš
markocheda Iskusan Moderator Poruka 5.512 13.06.2022. u 23:19 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #30 Nabavi klimu, ili 2 ventilatora u sobi u kojoj spavaš, reguliši temperaturu u sobi. Kupi bromazepam, batali kofein.
Nabavi klimu, ili 2 ventilatora u sobi u kojoj spavaš, reguliši temperaturu u sobi. Kupi bromazepam, batali kofein.
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 394.950 13.06.2022. u 23:36 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #31 Odmori od kompa pre svega..idi u šetnju pre spavanja i pojedi neku toplu supu
L LikiLee Veoma poznat VIP Poruka 13.209 13.06.2022. u 23:48 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #32 Nina: Odmori od kompa pre svega..idi u šetnju pre spavanja i pojedi neku toplu supu Kliknite za proširenje... Nina, ne pratiš ako sam dobro razumela, komp je osnovno sredstvo za rad,tako da, ako su druge vremenske zone, moraće da se uvežba k'o Gata i Rifeta
Nina: Odmori od kompa pre svega..idi u šetnju pre spavanja i pojedi neku toplu supu Kliknite za proširenje... Nina, ne pratiš ako sam dobro razumela, komp je osnovno sredstvo za rad,tako da, ako su druge vremenske zone, moraće da se uvežba k'o Gata i Rifeta
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 394.950 14.06.2022. u 00:10 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #33 LikiLee: Nina, ne pratiš ako sam dobro razumela, komp je osnovno sredstvo za rad,tako da, ako su druge vremenske zone, moraće da se uvežba k'o Gata i Rifeta Kliknite za proširenje... Bez obzira sto je posao..ne mora "24" ha da bulji u ekran.komp razbija san ..neka odmori par sati
LikiLee: Nina, ne pratiš ako sam dobro razumela, komp je osnovno sredstvo za rad,tako da, ako su druge vremenske zone, moraće da se uvežba k'o Gata i Rifeta Kliknite za proširenje... Bez obzira sto je posao..ne mora "24" ha da bulji u ekran.komp razbija san ..neka odmori par sati
L LikiLee Veoma poznat VIP Poruka 13.209 14.06.2022. u 00:22 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #34 Nina: Bez obzira sto je posao..ne mora "24" ha da bulji u ekran.komp razbija san ..neka odmori par sati Kliknite za proširenje... danak napretku.
Nina: Bez obzira sto je posao..ne mora "24" ha da bulji u ekran.komp razbija san ..neka odmori par sati Kliknite za proširenje... danak napretku.
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.218 14.06.2022. u 21:16 - Imao sam 3 noci neprospavane...uzas #35 Evo i ja da dodam... umirjuće vesti.. I ja ponekad patimod nesanice, ali sigurno je vezano za "buljenje" u telefon i kompjuter... https://www.magazin.novosti.rs/sr/z...m_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName
Evo i ja da dodam... umirjuće vesti.. I ja ponekad patimod nesanice, ali sigurno je vezano za "buljenje" u telefon i kompjuter... https://www.magazin.novosti.rs/sr/z...m_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName