Imamo predsednika vlade!

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
UofC:
Mislim da bi bilo bolje da je Djelic postao Premijer. Kostunica je pravnik (demagog) i bio bi bolji da smo u 1992-oj, medjutim sada je vrjeme da se okrene ekonomskom oporavku a bojim se da Kostunica to niti zna uraditi niti mu je to prioritet.

Da Djelicevom ekonomskom oporavku, zajedno sa Vlahovicem i Dusanom Petrovicem, jel to oporavak po kome se Sartid prodaje za 30 miliona umesto za 100 miliona, a secerane po 1 Evro, pa Mlekara Sabac i Zorka Sabac po 4 puta nizoj ceni od trzisne samo zato sto je novi vlasnik jedan od glavnih finansijera predizborne kampanje, Pa prodaja Nacionalne stedionice Miskovicu koju je on preprodao Banka Intesi po 5 puta vecoj ceni.

E da sto se tice ekonomije Tisincina - Ni Dinkic nije mnogo bolji ali Djelic je svakako gori.

Torius:
Da Djelicevom ekonomskom oporavku, zajedno sa Vlahovicem i Dusanom Petrovicem, jel to oporavak po kome se Sartid prodaje za 30 miliona umesto za 100 miliona, a secerane po 1 Evro, pa Mlekara Sabac i Zorka Sabac po 4 puta nizoj ceni od trzisne samo zato sto je novi vlasnik jedan od glavnih finansijera predizborne kampanje, Pa prodaja Nacionalne stedionice Miskovicu koju je on preprodao Banka Intesi po 5 puta vecoj ceni.

E da sto se tice ekonomije Tisincina - Ni Dinkic nije mnogo bolji ali Djelic je svakako gori.

Kako si se sad ti nalupetao to nema nigde! Pa ljudi ako ne znate o cemu govorite onda se ne mesajte! Nije Sartid prodat za 30 miliona umesto za 100 vec za 30 i obavezu ulagaca da ce odredjenu pozamasnu sumu uloziti u sam pogon i zaustaviti gajenje pecuraka na istom! Jel bolje da se dobije nesto kesa odmah ili da se obavezom da se ulaze u firmu i njenom likvidnoscu i potom oporezivanjem dobitka kasnije konstantno izvlaci novac. Druga vrlo vazna stavka je socijalni program koji isto kosta a koji je prema tenderu fiksan i tako su stitili one nesrecnike sto su morali da budu otpusteni zbog nerezonskog sistema zaposljavanja nasledjenog iz komunistickog perioda. Isto vazi i za secerane. Covek koji kupi u firmu koja grca u dugovima i zastareloj tehnologiji u koje mora da ulozi automatski 50-60 miliona maraka koliko je bilo po mlekari onda naravno da drzavi ne mora mnogo da placa jer ce drzavi da bude korist sto ce da skine to preduzece sa svoje grbace i kasnije oporezivanjem mlekare koja pravi pare da zaradjuje. Stvarno nije toliko komplikovano i nije mi jasno da ljudi i dalje nasedaju na demagogiju populistickih lidera koji bezocno lazu! A nacionalna stedionica je ako se ne varam Dinkicevo i g17 maslo i ne znam zasto to pominjes pored imena Djelica kad je Dinkic kao guverner ucestvovao u njenom formiranju. Znaci ili uci malo ekonomiju ili nemoj da je komentarises!

Back