neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
covek koga cenim mi rece ovu recenicu na konto ozbiljne veze i braka....zreo je covek, ima vise od 30, zdrav, prav i perspektivan...i ja pitam, pa kako i zasto, a on se vadi na planove, dalje skolovanje, pa dogradjuje kucu....i tako se on petlja sa udatim zenama, sve neke bzvz avanturice a sa devojkama koje su perspektivne nista da pokusa...pitam se, jel to bas u zivotu tako, da li on stvarno ima vremena ili gresi.....pa nikada sve nece biti odradjeno i skockano, nikada potpuno spremno....a sanse se propustaju.....
Једино за дјецу може да прође рок, за све остало има времена.covek koga cenim mi rece ovu recenicu na konto ozbiljne veze i braka....zreo je covek, ima vise od 30, zdrav, prav i perspektivan...i ja pitam, pa kako i zasto, a on se vadi na planove, dalje skolovanje, pa dogradjuje kucu....i tako se on petlja sa udatim zenama, sve neke bzvz avanturice a sa devojkama koje su perspektivne nista da pokusa...pitam se, jel to bas u zivotu tako, da li on stvarno ima vremena ili gresi.....pa nikada sve nece biti odradjeno i skockano, nikada potpuno spremno....a sanse se propustaju.....
covek koga cenim mi rece ovu recenicu na konto ozbiljne veze i braka....zreo je covek, ima vise od 30, zdrav, prav i perspektivan...i ja pitam, pa kako i zasto, a on se vadi na planove, dalje skolovanje, pa dogradjuje kucu....i tako se on petlja sa udatim zenama, sve neke bzvz avanturice a sa devojkama koje su perspektivne nista da pokusa...pitam se, jel to bas u zivotu tako, da li on stvarno ima vremena ili gresi.....pa nikada sve nece biti odradjeno i skockano, nikada potpuno spremno....a sanse se propustaju.....
Једино за дјецу може да прође рок, за све остало има времена.
zar misliš da se i u šezdeset godina ima vremena ?
zar misliš da je i tada isto tako dobro i kvalitetno kao sa trideset ?
Glupost. Teška glupost i besmisleni izgovori.covek koga cenim mi rece ovu recenicu na konto ozbiljne veze i braka....zreo je covek, ima vise od 30, zdrav, prav i perspektivan...i ja pitam, pa kako i zasto, a on se vadi na planove, dalje skolovanje, pa dogradjuje kucu....i tako se on petlja sa udatim zenama, sve neke bzvz avanturice a sa devojkama koje su perspektivne nista da pokusa...pitam se, jel to bas u zivotu tako, da li on stvarno ima vremena ili gresi.....pa nikada sve nece biti odradjeno i skockano, nikada potpuno spremno....a sanse se propustaju.....
Не бих да коментаришем његово понашање већ само питање...
Наравно да има времена.
Што рече ПИЛ, за све осим за децу увек има времена...
А пошто деца сама по себи нису смисао брака, значи да то и није толико битно...
То што неко пропушта шансе није толико битно колико да не пропусти праву.
Е, сад, ту би се могло поставити питање да ли неко ко уђе у одређене обрасце понашања може тако лако да препозна ту праву шансу...
Ал, то је друга тема...![]()
Не бих да коментаришем његово понашање већ само питање...
Наравно да има времена.
Што рече ПИЛ, за све осим за децу увек има времена...
А пошто деца сама по себи нису смисао брака, значи да то и није толико битно...
То што неко пропушта шансе није толико битно колико да не пропусти праву.
Е, сад, ту би се могло поставити питање да ли неко ко уђе у одређене обрасце понашања може тако лако да препозна ту праву шансу...
Ал, то је друга тема...![]()
ko zeli porodicu i decu, bolje sto pre, nista ne cekati.
eh ali lako je reci...treba milorada dochekati))))
ma ko ce to znati neizreciva
neko i ne zna sta zeli
neko kao pa zna
nekom se zelje menjaju tokom vremena
a neko zeli jedno, a ide u suprotnom pravcu misleci da je na pravom putu
kako mu je, tako mu je![]()
prestani da se fasciniras, pocni da meditiras))) ili okopavaj bashticu i to je onako lepo
ja imam jednu divlju ruzu ihaaajj
pa bas je to tema...jer, on je sebi iskrojio da je sad u drugom filmu, pojavljuju se zene koje su zainteresovane, koje mu prilice a on nema zelju ni da ih blize upozna....zapali se za neku udatu namigusu, skriva se da bi imao po koji sex a kad treba da pozove na kafu onu sa kojom bi mogao da ima buducnost sve neki izgovori....a sam kaze da mu se cura dopada, da je pespektivna, da je sve na mestu....e sad, pitam se ja, jel on to nesvesno sebe onemogucava da udje u redovniju vezu.....