IMAM VELIKU NEDOUMICU, I VOLELA BIH DA MI NEKO KO SE RAZUME DA ODGOVOR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze li neko da mi da neki normalan odgovor?

Devojko, i u preejakulacionoj tecnosti imas spermatozoida. Koncentracija nije velika al da, mozes da zatrudnis... Koliko je tebi godina kada nisi upoznata sa osnovnim stvarima koje imaju velikog uticaja na zivot? Mani Spanske serije i ostale gluposti, ako vec hoces da se kecas upoznaj se sa posledicama, informisi se malo....

Devojko, i u preejakulacionoj tecnosti imas spermatozoida. Koncentracija nije velika al da, mozes da zatrudnis... Koliko je tebi godina kada nisi upoznata sa osnovnim stvarima koje imaju velikog uticaja na zivot? Mani Spanske serije i ostale gluposti, ako vec hoces da se kecas upoznaj se sa posledicama, informisi se malo....

ma mala druka po 4umu..pet puta piat jedno te isto

Interesuje me posto sam se istusirala da ne postoji neki nacin eventualno zbog toga..?
Hvala na odgovoru.

Pa sta ako si se istusirala ??

Mislis da je mlaz vode odneo spermu do pice ??

Jedino ako se i voda lozi na tebe pa te kresnula mlazom u macu :mrgreen:

Daj ne zezaj ..to nije moguce ..osim ako si maler veliki ..da ti se to desi :rotf:

Pa sta ako si se istusirala ??

Mislis da je mlaz vode odneo spermu do pice ??

Jedino ako se i voda lozi na tebe pa te kresnula mlazom u macu :mrgreen:

Daj ne zezaj ..to nije moguce ..osim ako si maler veliki ..da ti se to desi :rotf:

Ala ti nemas pojma. Nije potrebno da muskarac svrsi unutar vagine da devojka zatrudni. Vidi se da u zivotu nisi imao seksualni odnos. Da se i ti malo obrazujes, al bolje da pitas skolskog lekara da ti on objasni, cedo malo...

Stupila si u polne odnose totalno neinformisana,ne znas cak ni osnovne stvari a to je da treba da koristis prezervativ pogotovo kada prvi put stupas u polne odnose sa nekim!

NE!Nema sanse da si ostala u drugom stanju sa spermatozoidima na stomaku! Pa cak ni tim tusiranjem!

Tema ide pod kljuc posto je spam a i zamisljena je dobila odgovore koje je trazila,sad samo malo vise da procita o trudnoci,polnim bolestilma.

Lock.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back