Imam veeeeliki problem!!!

*Bokka*:
Ljudi, pomozite!!!
Imam problem sa babom koja me svakog dana sve vise izludjuje….
Zbog nje me stalno boli glava I ne znam sta da radim…
Kad god zazvoni telefon mora da pita ko je zvao, mesa mi se u sve sto uradim, prenosi mojima sve sto radim(mada oni znaju kakva je ona pa je I ne slusaju)…prati svaki moj korak… :evil:
Vise ne znam sta da radim, svadjam se sa njom ali to nimalo ne pomaze…
Imate li vi slican problem I kako ga resavate :confused:

E PA OVAKO:JA JEDNU BABU NIKAD NISAM NI UPOZNALA,A DRUGU VIDJAM JEDNOM U DVA MESECA..........SAD MISLISH JA NEMAM PROBLEME,ALI MOJA MAMA JE KAO PET TVOJIH BABA.SKORO SAM PROVALILA DA MI CITA PORUKE U TELEFONU,TAKODJE MI PRISLUSKUJE RAZGOVORE........STALNO ME ISPITUJE......OCEKUJEM DA CE JEDNOG DANA PITATI:"IZVINI SINE,A ZASTO TI DISHESH UOPSHTE"
JA JOS NEZNAM KAKO DA RESIM MOJ PROBLEM....POKUSHAVALA SAM VISE PUTA DA RAZGOVARAM,,ALI NJU ILI BOLI GLAVA ILI SE TAJ RAZGOVOR ZAVRSI SVADJOM.....
SORRY NEZNAM KAKO DA TI POMOGNEM,ALI IPAK PROBAJ DA RAZZGOVARASH SA NJOM.....

Meni je zao sto se ponasam sa babom odvratno, drsko i bezobrazno.....Iako je ista kao sto si je ti opisao BOOKA u tvom postu,.....I znas sta,...jedan je zivot a ona je stara i TRUDICU SE MAXIMALNO dok je ziva da budem dobra i fina prema njoj...JER KAD POGLEDAM ONA JE TO ZASLUZILA i istrpecu to njeno ispitivanje i radoznalost pod stare dane i detinjasto ponasanje....
Ko sto mi je danas neko rekao :"kad je ne bude bilo...bice ti zao sto si se tako ponasla" Ali naravno nismo svi isti. :roll:

kako vas nije sramota da se ponasate tako drsko prema babama.... njima je dosadno u starim danima pa traze neku zanimaciju,da im se posveti paznja,neki normalan razgovor,da jos nesto cuju osim 'pusti me,ne dosadjuj,sta te briga i sl ....' na lijepo sa svakim moze.... dosadne jesu,ali ce vam mnogo nedostajati kad ih vise ne bude bilo.... :cry: :cry: :cry: :cry: sta bih ja dala sad da je moja baka ziva i da mi bar jednom kaze 'Looolo,goli su ti bubrezi,nagrdices se....'
sad-smiley-046-1.gif
sad-smiley-046-1.gif
sad-smiley-046-1.gif
sad-smiley-046-1.gif

Hvala na savetima…
Ali samo nisam rekla da moja baba ima 85 godina I da je sa njom nemoguce razgovarati jer uopste nece da slusa sagovornika vec samo radi ono sto je ona umislila…
Ponekad bih je najradije odvela kod psihijatra pa da se on malo pozabavi njome…I sada stvarno ne preterujem jer mislim da to bilo najbolje resenje…
E pa Lolo tvoja baba je sigurno bila bolja od moje...pa i treba da ti nedostaje, ali ova moja...

Lepo joj objasni da nema potrebe da te prati i da ne radis nista nezakonito i nemoralno...I nemoguce je da to ne mozes lepo da joj objasnis,samo mora to polako i stalozeno.A ako ne poslusa ja je vise ne bih ni pogledao niti bih joj se obracao.Pa neka vidi sta je uradila.I da,obavezno joj napomeni da ces joj ti sredjivati grob,te da ce isti biti pun korova.I reci joj da se ne zamera unuci koja se za nju svaku noc moli,a ako ne poslusa ni to,ti joj reci da ces je prokleti i da je onda velika sansa da ce se obreti u paklu posto premine. ;)

Моја баба уме понекад да буде тешка и неће да схвати неке ствари, али је ипак саслушам и док прича размишљам како да то нешто урадим до она не види и онда кад пита зашто нисам урадио како је рекла да јој кажем да сам је изгледа погрешно разумео... додуше... моје бабе живе (релативно) далеко и не виђамо се често (једном у месец-два) тако да и не стигнемо нешто посебно да се посвађамо :)

samo qliranje qliranje i qliranje...kao da si glyva i kao da je yopshte ne chyjesh...jer shto se vishe svadjash to samo se vishe nervirash i yzalydno poqshavash da poboljshash stvari...to je mojoj garitzi jedino pomoglo...ono je bilo mada i sada je (al' manje) strashno... :|

Ja mog bakutana vidjam svake nedelje i nekada bash volim da se ispricham sa njom(poshto znam koliko joj to znachi),a nekad ne mogu da je smislim...Ona je inache bila uchiteljica i voli da pricha o shkoli&ocenama vishe nego ishta..I uglavnom se tu i pokachimo...A ona svaki put vrti istu prichu u svojoj reziji...

Joj ja sam svoje tako naucila da cooliram , ali ponekad ne mogu , jer su toliko dosadni (a sa njima zivim ) , smaraju me vise nego rodjeni roditelji.
Kada sam izbusila obrvu oni su mi kenj@li 3 meseca , dok su se keva i cale smirili posle par dana.
Jbg , ponekad mi pukne film i oteram ih u 3 lepe (i posle mi bude malo krivo , ali ne smeju me toliko smarati , ja imam kratak fitilj ;p ) ,a ponekad ih iskuliram...
Lek : ne ziveti sa babom i dedom :roll:

*Bokka*:
Ljudi, pomozite!!!
Imam problem sa babom koja me svakog dana sve vise izludjuje….
Zbog nje me stalno boli glava I ne znam sta da radim…
Kad god zazvoni telefon mora da pita ko je zvao, mesa mi se u sve sto uradim, prenosi mojima sve sto radim(mada oni znaju kakva je ona pa je I ne slusaju)…prati svaki moj korak… :evil:
Vise ne znam sta da radim, svadjam se sa njom ali to nimalo ne pomaze…
Imate li vi slican problem I kako ga resavate :confused:
aaa i moja je takva,smao blazi oblik...i trpim...imam dobre zivce ;p

Back