Imam resenje kako napuniti i prepuniti drzavni budzet

Срећом имам вештачко, па жене ни не примете то кад се скинем.

Значи, када си го, жене не примете вештачко око. :ok:

ја сам добио са 5 год дијаболу у шаку, једва су је хирурзи извадили између два зглоба !

Значи, када си го, жене не примете вештачко око. :ok:

ја сам добио са 5 год дијаболу у шаку, једва су је хирурзи извадили између два зглоба !
Ја сам 10 година при упознавању држао шаку на непостојећем оку јер ме било срамота. Сада када су ми ставили вештака, то има своје предности. У трамвају увек кад је гужва, бацим га увис и гледам да ли има места напред.

KAZNA. Sta je kazna u sudskoj praksi??? Kazna treba da nanese odredjenu dusevnu bol i stetu materjalnu onome ko je nacinio krivicno delo ili prekrsajno delo po zakonu drzave. To je ok i oko toga se svi slazemo. E sad znamo da gradjani materjalno nisu svi jednaki u drzavi. Neki imaju bolje placene poslove, neki imaju privatne jako profitabilne poslove, sto sve dovodi do zakljucka da ljudi u Srbiji imaju razlicite prihode, od minimalnih sa kojima ljudi jedva pokrpe kraj sa krajem pa sve do milionskih. To sa jedne strane a sa druge strane NOVCANE KAZNE SU ISTE ZA SVE!!!!!!!! Sto je apsurd i ludost. Jer ako neko ima recimo mesecni prihod milion dinara i sad ti ga kaznis kaznom koja je 100 puta manja od iznosa njegove mesecne plate onda ta kazna ne ispunjava definiciju kazne jer taj iznos kazne apsolutno ne nanosi materjalnu stetu prekrsiocu zakona i kao takva ga ne odvlaci u buduce da opet pocini taj prekrsaj.

E sad koje je resenje. Pa resenje je da kazne novcane nesmeju da budu iste za sve, vec da se visina kazne mora odredjivati na osnovu materjalnog stanja osobe koja se kaznjava. Znaci treba da kazna glasi ovako: "Izvrsilac tog i tog kaznenog dela se kaznjava novcano u iznosu od 3 ili 5 mesecnih plata". A to znaci da neko ko ima prihod mesecni od milion dinara nece platiti kaznu 150 000 dinara nego ce platiti kaznu 3 000 000 dinara. I onda stvarno imamo kaznu za tog tajkuna a ne packu.

Ili recimo saobracajne kazne ovako da se propisuju. "kaznjava se u iznosu 5% od vrednosti automobila u trenutku kad je kupljen". I onda neko ko vozi neki ferari koji kosta preko 50 000 evra nece da plati kaznu od 300 evra nego ce da plati kaznu od 5000 evra.

Zašto bi neko želeo da prepuni budžet.

опет када ти нису јасне појаве, онда се терористички окомиш и коментаришеш личност !

схвати да си наспособна урлаторкса руљократа ! ...:D

ВАЛИДАТОР И ВАЛИДИРАНА

'Картеее... 'ајмо КААААР ...те'

Дерња се контролор ко зна које фирме у ко зна коме аутобузу....

' 'Ајмо госпођо ... ' на ' фињака ' он покушава дриблинг код баба Руже

' .... ' без речи му Ружа предава пластиканер ...

' Ауууу шта је ово ... па имамо ШВЕРЦЕРКУ ........ 'Ајмо напоље '.... и излази он ... са Ружином картом

Са њим још два сомчића .. гледају 'мајстора ' на делу ... Зинули ...

Ружа помало збуњена и постиђена на оно неумољиво са аутомата 'немате довољно кредита' и сама као аутомат силази

Обично зауставе аутобус .... да провере ... али овај швиндлер изађе са картом као мамком....напислио да је сомицу ухватио

'Чек да те проверим ' ... 'Што вам фирма није уплатила ' ...

.... Ружа .. ништа ...блокада ... као давно када је полагала .. већ шта је полагала ......

' о .. па ви сте на белој листи ... Госпођо '

Ни извини ни .... ј.... враћа карту ВАЛИДАТОР

КВРЦ

Пуче нешто у Ружи .. оте се пастрмка ... штука ... сабљарка са стуне и удице

Нисам за тебе госпођа .. већ другарица ... као што су биле многе које су побили претци таквих топузбуздована као ти...

Шта ли те навукло и наплавило на овајасфалт ... Јеси ли богаљ па неможеш орати сејати жњети ......у некој СЕЛЕНДРИ

Бар да су те отерали усташе балисти фолксдојчери .. па да имаш неко правдање .. него си догмизао .. допузао .. дотеглио се

Таква слотина ...а гребе се лешинарски .... о наоко слабије и мање од себе

И ко ће мени вратити сада аутобус ШТА СИ МЕ ИЗВУКАО НАПОЉЕ АКО ЈЕ КАРТА ВАЛИДНА

.... 'немојте тако госпођо '...... она двојица сателита ..

спочетка Фобос и Дејмос ... сада ..... распршише се као Халејеве комете реп ....од свога'вође '

Јара бије из Руже ..... Изгледа веће од ВАЛИДАТОРА ... ... Ма шта изгледа .. наднела се над целу ону

печурку аутобуске станице ...ону највежу 5'метарску

...штити од ветра.. кише ... ето толика је РУЖА порасла....

Оде .. отперја нетрагом ...'контрола'...

оста баба Ружа да се премешта са ноге на ногу ....

'И то ми је живот ' ... мисли се ' из Републичких Резереви ... ( иначе фирме баба Ружине )

.. дотирамо свавакве ТКЗКЊКВОМЕ ' .... ' а мене .... ОНУ који ПАРУ није зарадила неплативши

... ону која је два динара ИЗРМБАЧИЛА када су јој тражили да плати дала .. сада свакаква жгадија ... извлачи на улицу'

Знам да обрћу кругове ..... ВЛАДИРЧУЈУЋИ

. иду једну станицу вамо .. једну тамо .. само када се врати .. па изађе .. видеће он све звезде ....

Poslednja izmena:
Najbolje resenje je ZAKOM O POREKLU IMOVINE ,koji se nikada nece doneti, U pocetku da se odnosi samo na politicare jedno 10 godina pa posle i na biznismene. Ovo iz razloga da svi ne pobegnu sa kapitalom iz Srbije, To bi bio eventualni problem, Treba da znate da se zakon odnosi na oko 98% ljudi na svetu ali imate oko 2 % onih iznad zakona, Obicno se smatra da bi njihova eliminacija oslabila ekonomiju zemlje toliko da se ne isplati ih hapsiti ih.

Наравно да си Го ко пиштољ.

Не знам чему твоје руљократско урлање по форуму када имате Н.Скупштину, Владу, Судове и Председништво из те твоје Руље.

Ми би само додали оно што сте укинули мало Сената и мало меритократије, а не би Вам ништа дирали иниституције које већ заузимате, што се тиче свих вас губитника свих транзиција, реформи и људкости.

Back