Ana-Marija
Ističe se
- Poruka
- 2.204
"Zaprzice ti corbu"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da zivim u simbiozi sa parazitom?????Think about it:Nemoj se boriti protiv toga agresivnim metodama. Ne slusaj savete u stilu: seci, cupaj, otfikari. Pokusaj lepo s njim. Znam da postoji parazit koji se krije isto u gacama, a zna da bude nezgodan. Svrbi, vlazi i lako se pali. Spoji ih i rezultat ce biti odlican. Ako to ne pomogne pokusaj rukom, moze zenska, a moze i tvoja, bilo cija. Nemoj biti grub. Masirati ga sve dok ne osetis promenu. Ova terapija je vrlo prijatna da ces pozeleti cesto da je ponavljas. :wink:
goodday:da zivim u simbiozi sa parazitom?????Think about it:Nemoj se boriti protiv toga agresivnim metodama. Ne slusaj savete u stilu: seci, cupaj, otfikari. Pokusaj lepo s njim. Znam da postoji parazit koji se krije isto u gacama, a zna da bude nezgodan. Svrbi, vlazi i lako se pali. Spoji ih i rezultat ce biti odlican. Ako to ne pomogne pokusaj rukom, moze zenska, a moze i tvoja, bilo cija. Nemoj biti grub. Masirati ga sve dok ne osetis promenu. Ova terapija je vrlo prijatna da ces pozeleti cesto da je ponavljas. :wink:
to mi nikada nije palo na pamet......luda ideja...
znachi on vishe nece biti parazit vec simbiont.....nije loshe, nije loshe...
ali shta ako na mene predje i onaj drugi parazit koji svrbi vlazi i lako se pali....
onda cu ja imati dva parazita....i sve ce me svrbeti vlaziti se i paliti i rasti i opadati...znachi "vlaziti-rasti....paliti se-opadati"...na shta to podseca![]()
![]()