imam problem...

gledano iz ugla moje struke vasi simptomi upucuju na ozbiljan sindrom - alergiju na zene. kao i sve ostale alergije javlja se na prisustvo uzrocnika i manifestuje promenama, najcesce na povrsini, kao i kod vas, ali i unutar organizma (pretpostavljam da osecate i te simptome).
mozete koristiti razlicite terapije, ali bih vam ja najiskrenije preporucio onu narodnu klin se klinom izbija, tj. pokusajte da budete sto vise u prisustvu zena pa ce vas organizam postati "rezistentan" 8)

To je alergija koja se zove "kuritis erectus", posebno je izrazena kod osoba muskog pola, hronicna je od 7-8god pa do 50-60, a posle toga je akutna i javlja se vrlo retko!Najizrazenija je u dobi od 13-25 onda je izaziva cak i dasak vetra, ali ne brini, u vojsci ti daju lek protiv te alergije tako sto ti stavljaju Brom u caj! Postoji operacija, kojom se podvrgo Nikola Tesla i oslobodio se te muke: ispod te izrasline, postoje dva parazita koja treba da se odfikare, i onda ce izraslina i dalje biti tu ali se nece vise dizati i spustati tako da ces se brzo navici!

Nemoj se boriti protiv toga agresivnim metodama. Ne slusaj savete u stilu: seci, cupaj, otfikari. Pokusaj lepo s njim. Znam da postoji parazit koji se krije isto u gacama, a zna da bude nezgodan. Svrbi, vlazi i lako se pali. Spoji ih i rezultat ce biti odlican. Ako to ne pomogne pokusaj rukom, moze zenska, a moze i tvoja, bilo cija. Nemoj biti grub. Masirati ga sve dok ne osetis promenu. Ova terapija je vrlo prijatna da ces pozeleti cesto da je ponavljas. :wink:

Think about it:
Nemoj se boriti protiv toga agresivnim metodama. Ne slusaj savete u stilu: seci, cupaj, otfikari. Pokusaj lepo s njim. Znam da postoji parazit koji se krije isto u gacama, a zna da bude nezgodan. Svrbi, vlazi i lako se pali. Spoji ih i rezultat ce biti odlican. Ako to ne pomogne pokusaj rukom, moze zenska, a moze i tvoja, bilo cija. Nemoj biti grub. Masirati ga sve dok ne osetis promenu. Ova terapija je vrlo prijatna da ces pozeleti cesto da je ponavljas. :wink:
da zivim u simbiozi sa parazitom?????
to mi nikada nije palo na pamet......luda ideja...
znachi on vishe nece biti parazit vec simbiont.....nije loshe, nije loshe...
ali shta ako na mene predje i onaj drugi parazit koji svrbi vlazi i lako se pali....
onda cu ja imati dva parazita....i sve ce me svrbeti vlaziti se i paliti i rasti i opadati...znachi "vlaziti-rasti....paliti se-opadati"...na shta to podseca :lol: :lol:

goodday:
Think about it:
da zivim u simbiozi sa parazitom?????
to mi nikada nije palo na pamet......luda ideja...
znachi on vishe nece biti parazit vec simbiont.....nije loshe, nije loshe...
ali shta ako na mene predje i onaj drugi parazit koji svrbi vlazi i lako se pali....
onda cu ja imati dva parazita....i sve ce me svrbeti vlaziti se i paliti i rasti i opadati...znachi "vlaziti-rasti....paliti se-opadati"...na shta to podseca :lol: :lol:

Smak sveta? :shock::shock: :lol::lol::lol:

ta bolest je nervne baze,pokushaj da se posvetish humanitarnom radu idi kod neke shkole i koristi ga kao "lezeceg policajca" nek se lez.pol. malo odmore.U vreme zimskog raspusta moze sluziti kao zicara na kopaoniku a za letnji idi na reku bojanu i zaposlice te kao skeledziju nek taj parazit zaradi bar za gacje

Back