alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Davno je bilo (5-6 g. unazad) i ne secam se bas svega, ali pretpostavljam da mi je antibiotik dat zbog mogucnosti da sam sa ogrebima unela i nesto od bakterija, virusa...koje macka nosi ispod noktiju.
To grebanje je trajalo oko 6-8 meseci pre gnjojenja jedne od posekotina koja je bila mala, ali duboka (i oticanja limfne zlezde), a podlaktice mi uopste nisu bile za izlozbu (cesto su me pitali sta mi je to).
E, od tada pri slicnim igrama koristim jace i duze rukavice, ali i vodim racuna da ne preterujem jer, ocigledno, nije zdravo.
Znaci jedno mace ga je ujelo, a drugo ide da gleda i slusa. E, pa stvarno mu onda nije lose, ali ce mozda moje iskustvo nekom znaciti. Bar se nadam
.
Hvala Vilus da mi rece da se ne sekiram. Treba nocas mirno da se spava, a ne da sanjam Pajceta sa izujedanom rukom kako pada u trans na Madoninom koncertu.
Hihihi, pa ti ko sokola da imaš!![]()
Volim ih ali nekad i preteram u tome sta im sve dozvolim i eto belaja...
![]()
![]()
![]()
pa gde si ti Tanjće BREEE.....kakvo ti je drugo mače od 50 godinica...doduše drži se mače još, ne da se. NIJESAM PAO U TRANS....![]()
Moj tata je bio zadužen za vaspitavanje našeg pok.mačka... znaš da mačori u pubertetu se istripuju da su gazde pa počnu da zavode red i onako krive leđa i spuštaju uši na ukućaneTako se moj tata spuštao na mačiji nivo pa se rve s njim tako ko ti... pa je morao da prestane pošto ga bilo sramota da ide na posao sa iskasapljenim rukama
![]()
Drago mi je sto je zarasla i nisi imao velikih problemaZARASLE RANE....
Sve proslo bez doktora......SMEH.....Zakljucavaj
il Ahhmed baca boomb
![]()
![]()
Lepo za cuti... mislim, da ste obojica dobro.samo je malo dobio batinica ali je zaboravio sve....
i nije se otrovaop od mene....![]()