IMAM PROBLEM - UJED

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne samo iz OČIJU....

Pripazi se...!!!!

RSCN1409-1.jpg

:super: sjajna fotka...

Tanja, nije mi jasno zašto su ti cat scratch disease lečili antibioticima? Verovatno zbog tog gnojenja, mada je ono bilo čista sekundarna infekcija. Kod CSD rane sporije zarastaju i otiču limfni čvorovi a prolazi sama od sebe, uzrokuju je virusi (beše? :think:). I samo da znate svi, prenose je isključivo mačići, ne i odrasle životinje.

Davno je bilo (5-6 g. unazad) i ne secam se bas svega, ali pretpostavljam da mi je antibiotik dat zbog mogucnosti da sam sa ogrebima unela i nesto od bakterija, virusa...koje macka nosi ispod noktiju.

To grebanje je trajalo oko 6-8 meseci pre gnjojenja jedne od posekotina koja je bila mala, ali duboka (i oticanja limfne zlezde), a podlaktice mi uopste nisu bile za izlozbu (cesto su me pitali sta mi je to).

E, od tada pri slicnim igrama koristim jace i duze rukavice, ali i vodim racuna da ne preterujem jer, ocigledno, nije zdravo :).

Davno je bilo (5-6 g. unazad) i ne secam se bas svega, ali pretpostavljam da mi je antibiotik dat zbog mogucnosti da sam sa ogrebima unela i nesto od bakterija, virusa...koje macka nosi ispod noktiju.

To grebanje je trajalo oko 6-8 meseci pre gnjojenja jedne od posekotina koja je bila mala, ali duboka (i oticanja limfne zlezde), a podlaktice mi uopste nisu bile za izlozbu (cesto su me pitali sta mi je to).

E, od tada pri slicnim igrama koristim jace i duze rukavice, ali i vodim racuna da ne preterujem jer, ocigledno, nije zdravo :).

Hihihi, pa ti ko sokola da imaš! :D

Znaci jedno mace ga je ujelo, a drugo ide da gleda i slusa :lol:. E, pa stvarno mu onda nije lose, ali ce mozda moje iskustvo nekom znaciti. Bar se nadam :).
Hvala Vilus da mi rece da se ne sekiram. Treba nocas mirno da se spava, a ne da sanjam Pajceta sa izujedanom rukom kako pada u trans na Madoninom koncertu :D.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

pa gde si ti Tanjće BREEE.....kakvo ti je drugo mače od 50 godinica...doduše drži se mače još, ne da se. NIJESAM PAO U TRANS....:lol:

:hahaha: Volim ih ali nekad i preteram u tome sta im sve dozvolim i eto belaja... :D

Moj tata je bio zadužen za vaspitavanje našeg pok.mačka... znaš da mačori u pubertetu se istripuju da su gazde pa počnu da zavode red i onako krive leđa i spuštaju uši na ukućane :D Tako se moj tata spuštao na mačiji nivo pa se rve s njim tako ko ti... pa je morao da prestane pošto ga bilo sramota da ide na posao sa iskasapljenim rukama :hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

pa gde si ti Tanjće BREEE.....kakvo ti je drugo mače od 50 godinica...doduše drži se mače još, ne da se. NIJESAM PAO U TRANS....:lol:

Jes' da mace ima oko 5 banki, ali tebi je ruka izgleda prosla bolje nego da ti je "pevao ili igrao" neki cika doktor ili teta doktorka... ;):D. I drago mi je da si sad zdrav, prav i k'o zapeta puska.

Ako otvoris temu o Madonninom koncertu negde, obavesti da citam :super:. Obozvam je :heart:.

Moj tata je bio zadužen za vaspitavanje našeg pok.mačka... znaš da mačori u pubertetu se istripuju da su gazde pa počnu da zavode red i onako krive leđa i spuštaju uši na ukućane :D Tako se moj tata spuštao na mačiji nivo pa se rve s njim tako ko ti... pa je morao da prestane pošto ga bilo sramota da ide na posao sa iskasapljenim rukama :hahaha:

E pa to sam ti ja radila i izgledala k'o niko moj :D. Kolege su znale da me zgrozeno i zabrinuto zagledaju i pitaju: A sta ti je to ? :mrgreen:

veruj mi..hteo sam da napravim neki blog sa slikama i tako medjutim nisu dozvolili unoisenje aparata na jkoncert a da piosem necu jer ce neko vec verovatno pisati...lenj sam da trčim po forumu tamo - vamo...;)
...bilo je dobro...trebala si ići kad je već voliš...

Nekako mi je bilo daleko, Pajce duso... Sve sam se nadala da ce i Beogradu da se desi cudo pa da i ovde stigne "mace" i nas malo da "leci":D, ali izgleda da ne treba cekati vec koristiti priliku kad se ukaze:(.

Prosli album imam, ovaj jos ne, ali se nadam da cu ga nekako nabaviti.

Vazno je da si nam se vratio na forum, da ne brinemo ;). Pretpostavljam da te na koncertu niko nije gricnuo... :D Ako i jeste da je bilo bezopasno ;).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back