Otvori Event Viewer i pod Windows Logs pogledaj System log jel ti baca kakve greške u vezi audio sustava, i općenito jel ti baca greške, crveni uskličnik.Laptop je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvori Event Viewer i pod Windows Logs pogledaj System log jel ti baca kakve greške u vezi audio sustava, i općenito jel ti baca greške, crveni uskličnik.Laptop je
Gde je to?Otvori Event Viewer i pod Windows Logs pogledaj System log jel ti baca kakve greške u vezi audio sustava, i općenito jel ti baca greške, crveni uskličnik.
znam, al ne znam ni da xe vratimlakse ti je da se vratis na win 10...![]()
Ideš na search u start meniju, kreneš pisati event viewer i on će ti sam ponuditiGde je to?
nema nikakvih usklicnika.Ideš na search u start meniju, kreneš pisati event viewer i on će ti sam ponuditi
sve to jesamTamo pored sata imaš ikonicu sata, desni klik na nju i Sound options, ilitiga opcije zvuka ili kakoliseveć kaže, kod mene je engleščina.
Prva stavka u prozoru koji ti se otvori je Odaberi izvor zvuka, ispod toga bi trebali biti tvoji zvučnici, klikni na zvučnike i provjeri jel imaju dozvolu reproducirati zvuk ili ne.
Pogledajte prilog 1660736
Pogledajte prilog 1660737
Nekad drugi playeri i aplikacije znaju oteti proioritet i šibnuti zvuk na hdmi izlaz.
Usput provjeri i imaš li zvuk na audio izlazu, uštekaj neke slušalice pa vidi jel ima zvuka.