Imam problem sa windows - installerom

StraleStralac

Početnik
Poruka
8
Pozdrav svima sinoc sam skidao celu noc pes 2011 da bih ga igrao jer mi se jako puno igra kada sam sve raspakovao i krenuo da instaliram pokazuje mi se sledeci error

1340387036.jpg


Trazio sam resenje na guglu 3/4 h ali sve sto sam nasao i pokusao nije uspelo da resi ovaj problem zato molim za pomoc jer mi se jako igra pes 2011 a zbog toga nemogu da ga instaliram. Pozdrav.
 
Koliko ja vidim ok je sve.

Pc pokrene igricu i otvori je i sada se ono zeleno ocitava onaj krug tj okrece se posle toga idu one reklame konami itd i onda ono glavno tj meni od igrice gde biras hoces li da igras ligu sampiona i ostalo ali meni dok se to okrece taj kruzic on se stalno okrece nece da prebaci na drugo.
 
Poslednja izmena:
Kada će doći na red da nam napišeš svoju famoznu konfiguraciju....koji je procesor i brzina procesora, koliko imaš ram memorije, koja je grafička karta u pitanju....stalno nešto pitaš ali nikako da pogodiš u sridu...Nemoj previše vjerovati testovima na ovom linku koji si dobio pogotovo kada vidiš da za neke zahtjevne igre piše da je minimum za grafičku kartu 64 MB ....
 
Poslednja izmena:
Evo podatci:

Ram: 1 GB
Graficka: 512 MB
Processor: AMD Semporn(tm) 140 processor 2.71 GHz
Sistem: 32bit
Graficka mi je: ATI Radeon HD 4300/4500 Series

Slabo je to. Tvoj procesor i grafiča (integrisana) su pravljeni za surfovanje, chat i možda po koju manje zahtevnu igricu (čitaj Super Mario).

Ipak, problem koji ti imaš mi više liči na neispravnu instalaciju igrice (pretpostavljam piratsku).

P.S. Inače grafička koju si naveo je samo serija grafičke koju poseduješ pa ne bi bilo loše da utvrdiš tačan model recimo sa ovim programom.
 
Poslednja izmena:

Back
Top