Imam problem sa mp3 flesh playerom

CHE007

Početnik
Poruka
10
Kada sam dobio gore pomenuti player na kome pise da je kapacteta 512 Mb,ispostavilo se da je realni kapacitet tog playera 497Mb.Medjutim to i nekako da shvatim,ali juce ja dodjem da formatiram memoriju i posle formatacije on meni prijevljuje da vise nemam 497mb vec sada imam 496 mb!!!!!!!!Ljudi ako znate u cemu je problem molim vas pomozite!!!!!Hvala!

Che bez brige to je skroz normalna pojava!!! Imam i ja mp3 player koji ima 512MB ali realno prostora ima 496MB tih 16 MB što se izgube otpadaju na organizaiju fajl sistema na uredjaju... Uredjaj bi imao svih 512MB samo kada ne bi imao fajl sistem ali onda nebi mogao da ga koristiš.Zato bez brige i uživaj u muzici...

Alexxandar:
Che bez brige to je skroz normalna pojava!!! Imam i ja mp3 player koji ima 512MB ali realno prostora ima 496MB tih 16 MB što se izgube otpadaju na organizaiju fajl sistema na uredjaju... Uredjaj bi imao svih 512MB samo kada ne bi imao fajl sistem ali onda nebi mogao da ga koristiš.Zato bez brige i uživaj u muzici...

nije fajl siste on je to izgubio u formatiranju memorije , i ja imam flash memoriju od 512 pa isto ima 496 mb.

Back