Imam problem sa kilazom :(

dedaloodak

Početnik
Poruka
5
Naime, imam 19god i 59kg...nikako da se ugojim!
Jedem normalno,tri obroka dnevno, mozda nekad preskocim jedan(zato sto zaboravim uglavnom) ali jedem dosta, gledam nekad za stolom,pojedem vise i od cala, ali nista, izgleda da sve to sto progutam samo prodje kroz mene.Voce obavezno svakog dana!
Ako ima neko neki savet,neka napise.

Hvala unapred!

Tri obroka dnevno?Pa kako da se ugojis?

Treba da jedes najmanje 5-6 obroka dnevno,kolicinski manje,otprilike na svaka 3 sata.Ne znam kolko ovo vrijedi da ti pisem jer nije lako uspostaviti neki nacin ishrane,trebace ti odricanja.Ja npr imam 16 godina ali sam vec mjesecima unazad uspostavio rezim ishrane.Treba da izbacis gazirano,nema fast food,slatkisi manje.Da unosis sto vise proteina (pilece bijelo,riba,jaja) ugljene hidrate (pirinac,kuvani krompir,ovsene pahuljice).Imas na internetu mnogo nacina ishrane pa potrazi malo.Naravno ovo se odnosi na izgradnju kvalitetne mase,bez ako neces salo,zbog toga potrazi ove forume koji su vezani za teretanu,bodi bilding itd.Ako odlucis ovako da jedes 100% ces se udebljati te price brz metabolizam mislim da uopste nisu tacne ako unosis dosta proteina i ugljenih hidrata jer ces se onda sigurno udebljati.Nije bas ni da je finansijski jeftino,jer moras da unosis dosta namirnice kvalitetnih proteinom,ugljenim hidratima,ako mozes to priustiti sebi.Potrebna je velika disciplina ali na kraju rezultati su tu.Razmisli da krenes u teretanu.3 obroka dnevno nisu nista,treba najmanje 2x vise.Dorucak ne preskaci,moj standardan dorucak 5 jaja,100 gr Ovsenih :D

P,S Vidim da si odgovorio posle 10 mjeseci :D

Dodala bih samo mali detalj...sve shto jedesh jedi polako i sa uzivanjem,nemoj da jedesh na brzinu...mozesh da uvedesh i puter za doruchak kao i vocne sokove posle obroka i na koncu obavezno neki kolach da se zasladish...kad si sve to pojeo malo odmori nekih pola sata tpo je dobro za varenje..e ja se zanela a rekoh samo detalj,ne zameri imam dobru nameru...i obavezno da javish dal si se popravio :)

Back