srba42
Početnik
- Poruka
- 46
kada udjem u boot menu da pokrenem instalaciju windowsa preko cd roma, ubaguje ceo komp, ne mozhe ni ESC ni nishta, moram da restartujem komp..... Jel zna neko o chemu se radi..........?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni opisa konfiguracije , ni opisa ploče , pa nećemo valjda da gledamo u pasulj.kada udjem u boot menu da pokrenem instalaciju windowsa preko cd roma, ubaguje ceo komp, ne mozhe ni ESC ni nishta, moram da restartujem komp..... Jel zna neko o chemu se radi..........?
Moree ta zver nije dobro sklopljena, nosi natrag u servis.Gigabyte ma770-ud3
AMD 550 3.1GHz
4GB 1066MHz HyperX
1TB Baraccuda
4770 DDR5
pre neki dan sam uzo mashinu, digo XP, sve bilo ok, i sad ocu na vistu da predjem, u biosu je podesheno da cd rom bude first boot!!! ubaguje jednostavno... i danas mi se to desilo tokom instaliranja witchera... i juche sa gta VI pa sam ga restartovo i proradilo...ubaguje sve, tastatura, mish, sve, zvuk, i instalacija stane, SVE... Dal je do sistema do chega li je, svejedno, ni XP nece kad ubacim...jednostavno ubaguje u BOOT-u i nema dalje, resetujem i o5 isto...
kada udjem u boot menu da pokrenem instalaciju windowsa preko cd roma, ubaguje ceo komp, ne mozhe ni ESC ni nishta, moram da restartujem komp..... Jel zna neko o chemu se radi..........?
E, sada mozda mali offtopic:
Meni se desilo da mi lik donese neku Toshibu Satellite ( neznam koji model bese ), da mu "skinem" Vistu, a da mu ubacim XP.E, sad! Instalaciju Viste je prihvatao, ali XP ni makac! Onda se setih da u BIOSU ima negde opcija mislim da se zvase nesto kao " ...compatibility mod..." ili tako nesto, i sve dok nisam podesio na enabled, nisam mogao da instaliram Xp.Proveri da nije to i kod tebe na kompu,a pre svega proveri taj CD odn. DVD sa Win7. I jos nesto, Skinuo sam sa neta Windows 7 RC i kod mene se i sada desava da nece da se instalira, mada prodje boot sekvencu i pokrene instalaciju! Na kraju sam i odustao od 7-mice.......
E, sada mozda mali offtopic:
Meni se desilo da mi lik donese neku Toshibu Satellite ( neznam koji model bese ), da mu "skinem" Vistu, a da mu ubacim XP.E, sad! Instalaciju Viste je prihvatao, ali XP ni makac! Onda se setih da u BIOSU ima negde opcija mislim da se zvase nesto kao " ...compatibility mod..." ili tako nesto, i sve dok nisam podesio na enabled, nisam mogao da instaliram Xp.Proveri da nije to i kod tebe na kompu,a pre svega proveri taj CD odn. DVD sa Win7. I jos nesto, Skinuo sam sa neta Windows 7 RC i kod mene se i sada desava da nece da se instalira, mada prodje boot sekvencu i pokrene instalaciju! Na kraju sam i odustao od 7-mice.......
onda evo Snejksu i tebi po jedna.....mala, zelena.
ne vrede meni te male zelene kockice nish, ali hvala u svakom slucaju..
pozzZZz