Imam potrebe?!

Ne znam da li neko razmišlja o tom tako- kao srami se dok plaća za seh…
Mislim da se ne srame toliko pred drugima koliko pred sobom. Citala sam i ovde, a i cula od mnogih muskaraca, ispod casti im je da placaju za seks. Na kraju, nisu ni oni masine kako ih mi zamisljamo. I oni pale na emocije.
Mada opet nisu svi isti. Neki placaju pa se jos i hvale time.

Da li je ok da muškarac posećuje prostitutke?
Na milion načina odvratna pomisao.
Evo imaš i halo oglase i seksi adresar i išao sam par puta i zgadio se.

I da prostitutke lepo izgledaju opet je ona tog dana bila sa petoricom i ko zna kakvih ljudi tako da je na neki način ta misao najodvratnija.
Najviše zbog zdravlja, posle zbog moralnog integriteta, iz moje perspektive je krajnje odvratno, ali ne osuđujem one koji to rade.
Ja lično sumnjam da bih i imao erekciju sa prostitutkom, a ako bih i mogao posle bih se osećao ko da sam se kupao u gownima.

Tako da nije okej.

Ja za sebe pišem. Ja volim da sve radim po zakonu. Kada mislim da nije meni je nelegalno. Ali da reimo postoji zakon u Srbiji koji kaže dozvoljeno je sexati se za novac, nemam nikoga u tom momentu ko je čist, zdrav u glavu, privlačan za mene, pozovem lepo agenciju, dobijem to što želim i ne bih se ni malo osećala. loše. Verujem tako.
Zar mroral ne bi trebao da bude jači od zakona?
U prethodnim vekovima je bilo legalno imati i robove ili ubijati ih na primer.
Ja volim neke ideološke principe.
Libertarijanizam mi je na primer najbliži tu.
"Radi šta hoćeš dok nikoga ne ugrožavaš. Sve što radiš radiš na ličnu odgovornost. Ako koristiš jake droge tvoja lična odgovornost i to bi trebao da imaš pravo. Sve je slobodna volja odnosa između slobodnih ljudi koji vrše trgovinske transakcije na dobrovoljnoj osnovi."

Evo na primer to mi se mnogo više sviđa od zakona koji kaže da se samo za posedovanje marihuane dobija 2 godine zatvora, a čovek nikog nije ugrozio.

Zar mroral ne bi trebao da bude jači od zakona?
U prethodnim vekovima je bilo legalno imati i robove ili ubijati ih na primer.
Ja volim neke ideološke principe.
Libertarijanizam mi je na primer najbliži tu.
"Radi šta hoćeš dok nikoga ne ugrožavaš. Sve što radiš radiš na ličnu odgovornost. Ako koristiš jake droge tvoja lična odgovornost i to bi trebao da imaš pravo. Sve je slobodna volja odnosa između slobodnih ljudi koji vrše trgovinske transakcije na dobrovoljnoj osnovi."

Evo na primer to mi se mnogo više sviđa od zakona koji kaže da se samo za posedovanje marihuane dobija 2 godine zatvora, a čovek nikog nije ugrozio.
sad sam već izgubila volju da pišem.. nešto sam mnogo pisala večeras... ne zameri, spemam se da džonjam ;)
Ja sam neko ko se uvek oseća loše kada radi mimo zakona, ili svog ili opšteg

Da li je ok da muškarac posećuje prostitutke?
Na pitanje o prostituciji odgovoricu pitanjem:
Npr odem ja kod prostitutke za 150e.
Sex bude bomba, i ona mi na izlasku vrati 150e samo da dodjem opet. :aha:
Da li sam i ja njoj u stvari naplatio 150e jer ja sam dao njoj trazeno, a uzeo sam sta mi je dala na izlasku?
Ako niko ne resi ovu dilemu pozvacemo Taba😍

Na pitanje o prostituciji odgovoricu pitanjem:
Npr odem ja kod prostitutke za 150e.
Sex bude bomba, i ona mi na izlasku vrati 150e samo da dodjem opet. :aha:
Da li sam i ja njoj u stvari naplatio 150e jer ja sam dao njoj trazeno, a uzeo sam sta mi je dala na izlasku?
Ako niko ne resi ovu dilemu pozvacemo Taba😍

sta je teze kilo gvozdja ili kilo perja ?
:lol:
da ti je dala 300 onda bi isao i u kladzu i na kolace i u bioskop.... ovako te je samo nasankala jer sledeci put kad dodjes kod nje bice tarifa za praznicne dane pa ce ti uzeti 200.
Znaci begaj od te sto vraca pare koliko te noge nose :D

Ne znam šta da kažem… što bi žena posećivala žigole ili žigoloe kad se muškarci na svakom koraku sami nude? Za džabe i plus plaćaju izlaske.
Па сад, питаш питања која имају гомилу одговора. Има жена које немају успеха код мушкараца, нпр. Да нема потребе тј. потражње на тржишту, не би било ни понуде. Пошто има понуде, значи да има и потражње.

Па сад, питаш питања која имају гомилу одговора. Има жена које немају успеха код мушкараца, нпр. Да нема потребе тј. потражње на тржишту, не би било ни понуде. Пошто има понуде, значи да има и потражње.
Ma jok to. Nego nije stvar laka ni za žene koje imaju uspeh kod muškaraca. Jer većina muškaraca samo priča kako želi neobavezan seks, u stvarno sti kada nalete na ženu koja to zaista hoće onda se mnogi ljute.. hoće ovo ili ono. Nemaju taj problem samo muškarci da im se žena "nakači"... Zbog toga tamo gde imaju puno novca i ako je agencija dobra ima dobru ponudu, mnogo je lakše ženi platiti nekoga za to elementarno zadovoljenje nego da isprobava razne likove, pre svega da li su normalni, da li će se nakačiti, uvek se setim onog filma Opasne veze i kuvanje zeca.. A ima toga. Dolazi ti posle na vrata mesecima, ne prestaje da piše i kada kažeš da si u vezi.. "za mene to nije bio samo sex" i ostalo. Pusti..

Back