bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
To je moja oblast.Brate.. Toliko ispisah da bih dobio ovo kao povratnu...
mislim, super bi to bilo, ali AI potreban da se to ostvari.. malo teže...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moja oblast.Brate.. Toliko ispisah da bih dobio ovo kao povratnu...
Iiiii? And?To je moja oblast.
Ok je dok ih ne jehbeš, kad kreneš da ih jehbeš onda to nije ok.Da li je ok da muškarac posećuje prostitutke?
Hypeuju previše. Napraviti koordinaciju pokreta i snalaženje u prostoru je teško.Iiiii? And?
Kapiram da je sve to machine learning i ponajvise ucenje pokreta i ponavljanje. S tim sto se procesorska moc poprilicno popravila. Spacial analysis data? Object detection? Point clod data reconstruction? Koristim anglizme jer me mrzi da prevodim.Hypeuju previše. Napraviti koordinaciju pokreta i snalaženje u prostoru je teško.
Imaš onih robota čistača, ali to je daleko od inteligentnog Č![]()
Švabice, bljak i fuj.Ne znam za sve narode, ali mi se čini da je većina Nemaca takvo da to shvata kao svoj šedjul.. Pričao mi prijatelj koji je dugo imao kuću u Ulcinju i provodio letnje mesece tamo, kako je svake godine bio sa Nemicama. Kaže, one prosto kada uplate more očekuju da će se na njemu i provesti. Čak će te i izvesti na večeru, platiti ako treba, on zgodan, njoj to prija i to se sve uradi sex, šetnje, izlasci i slično. Psole se ona vrati kući zadovoljna, prosto je to deo odmora. Nema tu vezivanja, vraća se kući da radi, itd.. Ne pričam o plaćanju za sex već o tom stavu, želim to i to i to hoću da dobijem.