Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Da li je ok da muškarac posećuje prostitutke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što ne bi bilo ok?
ako nema ženu ?
ili ako ima?
Poslovno ili privatno?Da li je ok da muškarac posećuje prostitutke?
Poslovno ili privatno?
Imali smo zimus jednu temu baš o tome.. i bilo je dobrih argumenata zašto da.. recimo ako muškarac ne može da nađe partnerku za to, što da ne.
Kod nas je pitanje irelevantno, jer je nelegalno, ali da jeste ne bi bio nikakav problem. Msm niti prema državi, niti prema bilo kome. Slobodan čovek radi šta mu volja, obe strane zadovoljne.
Prostituku ne ali ako je u pitanju neka domino dama to je onda druga priča
Ok 20min se nijedna nije ponudila,nemoj posle da niste imale sansu
E sad sam se setila. To je bila ona Mitina tema ali na drugom ptfu o ženama koje plaćaju za sex ? ako se dobro sećam.
Ja sam se izjasnila da meni to odlično rešenje kada ne možeš da nađeš nekoga. Samo kažem kod nas je nelegalno, a kada je nelegalno onda ti je neprijatno... kao ono kada si kupovao devize na ulici "devize, devize", pa odete u stranu on se sve okreće da ga ne uhvate, ja se osećam kao pokisao miš kao da radim nešto užano a samo menjam marke, itd...
Pa moram zbog prostate jbgI ode ti kod prostitutke?
Sestre forumašice! Izneverile smo Džordža… ode na stranputicu, a bio je dečko koji obećava![]()
Pa moram zbog prostate jbg
Ja za sebe pišem. Ja volim da sve radim po zakonu. Kada mislim da nije meni je nelegalno. Ali da reimo postoji zakon u Srbiji koji kaže dozvoljeno je sexati se za novac, nemam nikoga u tom momentu ko je čist, zdrav u glavu, privlačan za mene, pozovem lepo agenciju, dobijem to što želim i ne bih se ni malo osećala. loše. Verujem tako.Ne znam da li neko razmišlja o tom tako- kao srami se dok plaća za seh…
Bitan je nacin isplate.Pa zato što nije!
Ne znaju niko ne zna ,imam pare bolje nego da pusim i pijemJel jeftinije kad imaš recept?
Znaci svrbi te, ali ako Brnabicka nije donela takav zakon ti ces da trpis?Ja za sebe pišem. Ja volim da sve radim po zakonu. Kada mislim da nije meni je nelegalno. Ali da reimo postoji zakon u Srbiji koji kaže dozvoljeno je sexati se za novac, nemam nikoga u tom momentu ko je čist, zdrav u glavu, privlačan za mene, pozovem lepo agenciju, dobijem to što želim i ne bih se ni malo osećala. loše. Verujem tako.