dame, kako biste reagovale kad bi se ujutro probudile s penisom u gaćama? vašim penisom u vašim gaćama, naravno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dame, kako biste reagovale kad bi se ujutro probudile s penisom u gaćama? vašim penisom u vašim gaćama, naravno.
Je l ste vas dve sestre? il rodjake neke?
OPET GLUPE ZENE,SA GLUPIM TEMAMA !!!!!!!!! GRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
treba covek bre da vas karinci dok vam oci ne ispadnu !
Oho a ti si taj što će da nas kara?Pa gde si bio celog mog života?
Osim toga tema je Marendina, složila bih se sa tobom da je stupidna, ali Marendica je ipak muško.![]()
odma bih dovatila onog mog da mu se naebem keve...cek da vidis koga ces bre ti da karas piccka ti materina
![]()
Proverila bih da li su mi i brkovi porasli.Premerila bih ga da vidim kolki je.
odma bih dovatila onog mog da mu se naebem keve...cek da vidis koga ces bre ti da karas piccka ti materina
![]()
Ipak ostaje privilegija muskih da se ujutru pocesu po m**ima.... a vi trljajte oci....![]()
![]()
Pa iskreno, ne bih volela da mi se nešto klati međ' nogama![]()
![]()
E pa to kad imaš plan da nosiš one široke boxerice...postoje i drugačije gaće...![]()
A kad ih skinem? Jao, meni bi to smetalo strašno... A ako me neko udari? Leleee...
Poslaću pismo Lejdi Gagi...![]()
Njah...a kad se mi udarimo u sisu...?To ne boli...
Pa kad si u tom stanju skinut to znači da se tuširaš...to možeš i da pretrpiš...veruj mi u ostalim "skinutim" situacijama nije između nogu...![]()
Al' oni se udaraju češće
A znam i to, ali svejedno, bogu fala što sam žensko (jes' da to ima i mana, al ajde)...
A najgore je što tačno znam da bi bilo tragedija, jer sam jednom sanjala da mi niče penis
Ko da nisam već dovoljno ružna i bez njega![]()
Pa iskreno, ne bih volela da mi se nešto klati međ' nogama![]()
![]()
ipak se ja ne bih menjao... bolje da se klati neg da svako malo krvari.