Пахахаха имаш право. Ништа ајмо да се дигнемо из гроба.Tebra kakav si ti Putin ako ne resis problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пахахаха имаш право. Ништа ајмо да се дигнемо из гроба.Tebra kakav si ti Putin ako ne resis problem
Не пахахах, мада нађох неку из далеког града, можда, мало бусеви зајебавају, ал средиће се то, све за умак.Умочи ли га досад?
Ja mislim da je rano poceti zajednicki zivot na pocetku. Mislim da ljudi koji su u vezi od po godinu, dve i vise ne stignu do toga. Npr u vezi su od srednje i budu 7, 8 godina i nikad ne dozive da zive zajedno.a je l ste došli do razgovora / dogovora da se nekako fizički preselite, tj svakako bi moralo tako, da organizujete zajednički život? da li je očekivala da ti to pokreneš?
Кондом обавезно.Не пахахах, мада нађох неку из далеког града, можда, мало бусеви зајебавају, ал средиће се то, све за умак.![]()
Имам 18 годинаa je l ste došli do razgovora / dogovora da se nekako fizički preselite, tj svakako bi moralo tako, da organizujete zajednički život? da li je očekivala da ti to pokreneš?
Имам искуства са тиме, хвала у сваком случајуКондом обавезно.
Ма тролам. Икс-деИмам искуства са тиме, хвала у сваком случају![]()
Tako mlad, a vec iskusan. Bravo, bravo.Имам искуства са тиме, хвала у сваком случају![]()
Pa nisam ni ja lud da skoro tri godine veze ne zabodem xDTako mlad, a vec iskusan. Bravo, bravo.Mesi, mesi nece nista da ti skodi.
![]()
Ja mislim da je rano poceti zajednicki zivot na pocetku. Mislim da ljudi koji su u vezi od po godinu, dve i vise ne stignu do toga. Npr u vezi su od srednje i budu 7, 8 godina i nikad ne dozive da zive zajedno.
Имам 18 годинарано то. Једино могу да студирам у Нишу.
Tacno, I u mojoj generaciji su se vecina veza iz srednje raspala sa 25, 26 ili kad krenu oboje na fax. Dva para su pokusali i na faxu, jer su studirali u istom gradu i nisu uspeli. Sa druge strane znam dva para koji su prosle godine se uzeli I dobili bebca posle 10, 11 godina veze.možda u nekom proseku mada mislim da ih ima da se uzmu, a tipa smuvali su se u srednjoj ili nešto kasnije, mada mnoge te srednjoškolske veze se raspadnu
razmišljam o svojim znancima