Imam osećaj da nikad neću naći neku kao što je ona

a je l ste došli do razgovora / dogovora da se nekako fizički preselite, tj svakako bi moralo tako, da organizujete zajednički život? da li je očekivala da ti to pokreneš?
Ja mislim da je rano poceti zajednicki zivot na pocetku. Mislim da ljudi koji su u vezi od po godinu, dve i vise ne stignu do toga. Npr u vezi su od srednje i budu 7, 8 godina i nikad ne dozive da zive zajedno.

Ja mislim da je rano poceti zajednicki zivot na pocetku. Mislim da ljudi koji su u vezi od po godinu, dve i vise ne stignu do toga. Npr u vezi su od srednje i budu 7, 8 godina i nikad ne dozive da zive zajedno.

možda u nekom proseku mada mislim da ih ima da se uzmu, a tipa smuvali su se u srednjoj ili nešto kasnije, mada mnoge te srednjoškolske veze se raspadnu
razmišljam o svojim znancima

Имам 18 година🤣 рано то. Једино могу да студирам у Нишу.

jeste al žao ti je što ste raskinuli a retko ste se viđali zapravo, mislim ako te tu nešto žulji čim otvaraš temu
tj ako ima 3 nedelje između viđanja znači treba joj jak razlog ... plus ako nema tatu, ne živi s mamom, zeznuta je priča, nema se tu vremena za čekanja i možda, to je i dobro

možda u nekom proseku mada mislim da ih ima da se uzmu, a tipa smuvali su se u srednjoj ili nešto kasnije, mada mnoge te srednjoškolske veze se raspadnu
razmišljam o svojim znancima
Tacno, I u mojoj generaciji su se vecina veza iz srednje raspala sa 25, 26 ili kad krenu oboje na fax. Dva para su pokusali i na faxu, jer su studirali u istom gradu i nisu uspeli. Sa druge strane znam dva para koji su prosle godine se uzeli I dobili bebca posle 10, 11 godina veze.

Back