Imam machku, uzela bih psa

moje macke prespavaju ceo dan, ali zato zurka pocne cim pocinje da pada mrak..
imam dve macke i dva psa..
retriverku - moj izbor, dodz mix terijer - sam se nametnuo i na kvarno uselio ;), macke - majku i cerku..
poslednjih dana, valjda kako su vrucine prosle mladja macka je poludela i svaki dan se iz sume vrati sa ulovom..na udavljene miseve i ptice sam navikla, ali mi ovi zecevi mnogo tesko padaju :(
pitam se samo kako li ih dovuce do kuce..pretvorila se u pravog lava..

Jedino me buni tvoj razlog zašto nabavljaš mačku, da bi bila igračka psu?
Očigledno ne poznaješ karakter mačke........Mačka neće dozvoliti nikome, ni gazdi, ni psu, da se igra s njom kad ona to neće.. Tako da će ti se pas smarati dok će mače spavati, bio ti kući ili ne.

Pa ne uzimam ja macku samo zbog njega, vec i zbog sebe :D Ali pretpostavljam da ce mu biti zabavnije sa njom :D
Uostalom, hvala vam puno na savetima :D

Uzmi mace kad budes imao neki raspust/odmor da bi imao vremena da radis sa njih dvoje i nece biti problema ni kad ostanu sami. I tacno je, normalni psi razlikuju macku svojih gospodara od ostalih, moj pas je macicima nase macke bio kao ujka, cak ih je cuvao u svojoj kucici, a ovo dvoje sad, Mrvica (kuja) brani Mirka (macka) od komsijskih pasa i macora i to je super iako se ovako stalno svadjaju oko klope i lezaja.

Back