BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ustaski zlocini i zlocini madjarskih fasista u Vojvodini su nesto najmonstruoznije sto ljudski rod i um moze da iznedri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusala sam price i o monstrumima iz Bugarske.Ustaski zlocini i zlocini madjarskih fasista u Vojvodini su nesto najmonstruoznije sto ljudski rod i um moze da iznedri.
Oni drze jako trece mesto.Slusala sam price i o monstrumima iz Bugarske.
Nazalost...sve neki monstrumi oko nas.Oni drze jako trece mesto.
I Muslimani...I Siptari...Nazalost...sve neki monstrumi oko nas.
A sada u listu upadaju i Siptari...
Jos nismo propali...iako ne idemo u Polsku na "proslavu" pocetka II svjetskog.I Muslimani...I Siptari...
Svi se urotili da nas uniste, zbrisu, zakolju....
Ali.....Z NAMI BOH!
врага ћеш препознати по лагању, крађи туђих умова научника уметника царева војсковођи, по крађи туђе историје, по прављењу наказа од људи, по страху... по много чему. једном приликом једна форумашица је почела хистерично да се смеје и рекла:"хахаха срби не знају да лажу!", рачунајући ваљда да ће она и њена екипа имати лак посао и да су Срби глупи, али испало је потпуно супротно, у лажи су кратке ноге а Срби су светосавци и веома мудри.A ti sebe u toj jednačini smatraš za vraga ili za Boga?![]()
Znači ti tvrdiš da su svi Srbi pametni jer su svetosavci, a svi Hrvati su glupi... ako sam te dobro razumeo. Mimi Oro i Tijana Ajfon su primer dve uzorne svetosavske srpkinje kojima mudrost viri iz očiju.врага ћеш препознати по лагању, крађи туђих умова научника уметника царева војсковођи, по крађи туђе историје, по прављењу наказа од људи, по страху... по много чему. једном приликом једна форумашица је почела хистерично да се смеје и рекла:"хахаха срби не знају да лажу!", рачунајући ваљда да ће она и њена екипа имати лак посао и да су Срби глупи, али испало је потпуно супротно, у лажи су кратке ноге а Срби су светосавци и веома мудри.
само се ти држи твојих хрвата, мими оро и тијана ајфон су чкипин дим за хрвате који су правили сапун од људи и убијали децу и старцеZnači ti tvrdiš da su svi Srbi pametni jer su svetosavci, a svi Hrvati su glupi... ako sam te dobro razumeo. Mimi Oro i Tijana Ajfon su primer dve uzorne svetosavske srpkinje kojima mudrost viri iz očiju.
Na drugu stranu, Šenoa i Krleža su glupi u poređenju sa Tijanom Ajfon i Mimi Oro, jer su bili Hrvati.
Jasno nam je obojici valjda da je tvoja teorija ***** na biciklu.
Ti koji su pravili "sapun od ljudi" (ako je to uopšte istina) se regrutuju upravo od te ekipe koja mrzi sve što nije njihovo, a to su za početak svi koji ne poštuju Hristove reči. To je ona ekipica iz tvog komšiluka, po svemu sudeći, pošto si sam rekao da Isus priča gluposti.само се ти држи твојих хрвата, мими оро и тијана ајфон су чкипин дим за хрвате који су правили сапун од људи и убијали децу и старце
не баљезгај секташу. истргнуо си христове речи из контекста и времена у којем су изговорене одабраним апостолима, ти не знаш да постоји граница у свему, само је људска глупост бесконачна и ти то потврђујеш. подсећаш ме на мила ђукановића који покушава да оснује некакву цркву а нити је крштен нити зна шта је црква. мени не можеш делити лекције о вери, прочитај мало житија светих људи па и житије светог саве и законик. а што се тиче христових речи Христ је рекао и следеће: "шта има светло са тамом? ништа. " према томе не покушавај да манипулишеш играјући се христовим речима.Ti koji su pravili "sapun od ljudi" (ako je to uopšte istina) se regrutuju upravo od te ekipe koja mrzi sve što nije njihovo, a to su za početak svi koji ne poštuju Hristove reči. To je ona ekipica iz tvog komšiluka, po svemu sudeći, pošto si sam rekao da Isus priča gluposti.
не баљезгај секташу. истргнуо си христове речи из контекста и времена у којем су изговорене одабраним апостолима, ти не знаш да постоји граница у свему, само је људска глупост бесконачна и ти то потврђујеш. подсећаш ме на мила ђукановића који покушава да оснује некакву цркву а нити је крштен нити зна шта је црква. мени не можеш делити лекције о вери, прочитај мало житија светих људи па и житије светог саве и законик. а што се тиче христових речи Христ је рекао и следеће: "шта има светло са тамом? ништа. " према томе не покушавај да манипулишеш играјући се христовим речима.
Срби се никад неће изљубити са хрватима којима је враг дивизија била цвет њихове војске, а ти си пуко мало жешће.