NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
evo ko se bavi trgovinom organima u Srbiji.
kokos u apsanu![]()

i sta da kazem? mogu ti nabavim jedan veeeeeeliki...organ za male pare i na pocek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ko se bavi trgovinom organima u Srbiji.
kokos u apsanu![]()
aha
a ti oces da kazes da ti ne pada na pamet ovo iz teme? ondak nisi normalan![]()
pitam se kakva je vagina u Skakutavoj...dal je pichkica ili pichketina, dal je bradata ili cosava, dal smrducka ili nezno mirise, dal se penis u njoj oseca kao u sladoledu ili kao bubreg u loju...pitam se pitam ?
znam da je glupo ali ranije mi se to nije desavalo pa me sad interesuje el imam neki poremecaj
bez obzira da li mi se neko svidja ili ne, znaci, to su sasvim neki nebitni likovi koje sretnem, pricam, daklen likovi iz razlicitog i nebitnog konteksta uostalom...i ja pocnem da se pitam kakav mu je ******, na sta lici i slicno. i za zene isto, kao kakve su joj sise, picckica i sve to
jel se desava to vama?![]()
i jos se pitam dal se rado daje ili zabusavasamo se ti pitaj, jedan se tako pitao i umrEo u neznanju![]()
E KAZI IM, VIDI NA STA ME NAPRAVISE![]()
![]()
ja imam crne rupe u glavi tako da ni o cemu ne razmisljam kada ugledam drugu osobu
totalno nistavilo![]()
i sad neka kazu el si ludji ti el ja??!!!
![]()
znam da je glupo ali ranije mi se to nije desavalo pa me sad interesuje el imam neki poremecaj
bez obzira da li mi se neko svidja ili ne, znaci, to su sasvim neki nebitni likovi koje sretnem, pricam, daklen likovi iz razlicitog i nebitnog konteksta uostalom...i ja pocnem da se pitam kakav mu je ******, na sta lici i slicno. i za zene isto, kao kakve su joj sise, picckica i sve to
jel se desava to vama?![]()
i jos se pitam dal se rado daje ili za buš ava![]()
pipam se, pipaaam se
... da li je ovo lako znati
ili mene sreća prati
... pipam se, pipam se....
![]()