IMAM JEDNO PITANJE :)

znam da je glupo ali ranije mi se to nije desavalo pa me sad interesuje el imam neki poremecaj:)
bez obzira da li mi se neko svidja ili ne, znaci, to su sasvim neki nebitni likovi koje sretnem, pricam, daklen likovi iz razlicitog i nebitnog konteksta uostalom...i ja pocnem da se pitam kakav mu je ******, na sta lici i slicno:lol::lol:. i za zene isto, kao kakve su joj sise, picckica i sve to :lol::lol::lol:
jel se desava to vama? :think::lol:

......preko 7 gora i 7brda,kad predjesh 7 reka i preplovish 7 reka docicesh do 7 dolina i u jednoj ima stari vrach koji ima chudesne travke koje pijesh 77 dana i bicesh izlechena ..........:hahaha::hahaha::rotf::ok:

znam da je glupo ali ranije mi se to nije desavalo pa me sad interesuje el imam neki poremecaj:)
bez obzira da li mi se neko svidja ili ne, znaci, to su sasvim neki nebitni likovi koje sretnem, pricam, daklen likovi iz razlicitog i nebitnog konteksta uostalom...i ja pocnem da se pitam kakav mu je ******, na sta lici i slicno:lol::lol:. i za zene isto, kao kakve su joj sise, picckica i sve to :lol::lol::lol:
jel se desava to vama? :think::lol:

znači ja sam tebi već parputa govorio da tebi nije sve jasno....a levo da ponovim...TEBI NIJE SVE JASNO! :hahaha::hahaha::hahaha:

Back