Imam jedan problem

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.998
kako da ubacim jos jednog administratora na google?

od sinoc se mucim i zeznula sam nesto jer mi sad outlook ne funkcionishe na laptopu ali to cu danas rijesiti

trazila sam na internetu rjesenje ali putem kojim trebam ici ne funkcionise jer nema opcija da ubacim jos nekog

sad mene zanima

imala sam privatni gmail od koga sam prebacila na Unternehmer Profil dakle ne dva zasebna accounta vec jedan

da li je tome problem? ako napravim zaseban account da li cu poceti iz pocetka ili preuzima npr zvjezdice i pohvale automatski?

na svim social media kanalima trebam da ubacim administratora jer se povezuje AI koji ce samostalno da objavljuje objave

mislila sam da ce to sve ici einfach ali je ovo sad bas katastrofa

1
1755068353835.png

2
1755068654245.png

kako da ubacim jos jednog administratora na google?

od sinoc se mucim i zeznula sam nesto jer mi sad outlook ne funkcionishe na laptopu ali to cu danas rijesiti

trazila sam na internetu rjesenje ali putem kojim trebam ici ne funkcionise jer nema opcija da ubacim jos nekog

sad mene zanima

imala sam privatni gmail od koga sam prebacila na Unternehmer Profil dakle ne dva zasebna accounta vec jedan

da li je tome problem? ako napravim zaseban account da li cu poceti iz pocetka ili preuzima npr zvjezdice i pohvale automatski?

na svim social media kanalima trebam da ubacim administratora jer se povezuje AI koji ce samostalno da objavljuje objave

mislila sam da ce to sve ici einfach ali je ovo sad bas katastrofa

1
Pogledajte prilog 1769386

2
Pogledajte prilog 1769387

Ako si već prešla sa privatnog Gmail-a na Google Business profil, recenzije i zvezdice ti ostaju – one su vezane za profil firme, ne za tvoj lični nalog.

Da dodaš novog administratora:

1. Otvori https://business.google.com/
  2. Izaberi svoj profil firme.
  3. Klikni Postavke (Settings) → Upravljanje korisnicima (Managers).
  4. Klikni Dodaj korisnika (Add user).
  5. Unesi Gmail osobe i pošalji poziv.

On će prihvatiti i odmah imati pristup.
Ne moraš praviti novi nalog i nećeš izgubiti zvezdice ni pohvale.

To što ti Outlook sad ne radi na laptopu verovatno je posledica promene sigurnosnih postavki na Google nalogu (Google Workspace ili dodatna verifikacija).
Kad ovo završiš sa dodavanjem admina, proveri u Outlooku podešavanja naloga i eventualno ponovo poveži Gmail.

outlook je najgori program koji postoji.

u firmi gde radim je pre gomile godina nestalo 300 mejlova.. posle kad sam googlao da nadjem resenje provalio sam da to uopste nije retka situacija..

posle toga smo prestali da ga koristimo.

u firmi gde radim je pre gomile godina nestalo 300 mejlova.. posle kad sam googlao da nadjem resenje provalio sam da to uopste nije retka situacija..

volim outlook imam sve mail adrese na jednom mestu

Trenuto 5

Ali sam sinoc nešto cackala i sad javlja da ima neka greska

Ima milion razloga da "nestane 300 mailova"; a može biti da nema veze sa Outlook-om.

Sve zavisi je li IMAP, Exchange, POP3, da li korisnik zna šta radi ili ne, korupcija fajl sistema (ako je lokalni mail skinut preko POP3), i tako to.

Dvajes pet godina administriram Microsoft Exchange i kojekakve email servere i klijente, i u 90% slučajeva gde su problemi, problem zapravo nije Outlook, ali pošto klijent ima interakciju sa Outlookom, on misli da je to u pitanju.

Naravno, i on ima svojih problema, ali obično nemaju veze sa nestankom mailova.

Back