ninavolistefana
Početnik
- Poruka
- 6
mesto menstruacije sam imala malo krvarenje jedan dan....ali vrlo malo sto nije ni nalik menstruaciji,jedan dan je izostalo i opet sutradan pocelo isto....da li je to simptom trudnoce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mesto menstruacije sam imala malo krvarenje jedan dan....ali vrlo malo sto nije ni nalik menstruaciji,jedan dan je izostalo i opet sutradan pocelo isto....da li je to simptom trudnoce?
A šta ako je malaNeka se mali zove zvezdan![]()
A šta ako je mala![]()
Onda Zvezdana.
Salimo se mi malo,
a za postavljchicu teme-.Moze da bidne, a i ne mora.
Kupi test, i nemoj lupati glavu, ako sumnjas na trudnocu
Onda Zvezdana.
Salimo se mi malo,
a za postavljchicu teme-.Moze da bidne, a i ne mora.
Kupi test, i nemoj lupati glavu, ako sumnjas na trudnocu
pa cura lepo pita "jel to simptom trudnoce"
zato i kazem da kupi test da ne lupa glavu, ako vec sumnja na istu
lako ce otici kod gishe ako test bude negativan, da ustanovi sta je problem![]()
pa prvo uradi test,nekako je lakse...tako sam ja...nesto me probadalo,kasnilo mi ja mislila da sam bolesnaNe znam, meni je u tim situacijama logicnije otici kod ginekologa, ne samo zbog vece sigurnosti rezultata, nego to ako nije trudnoca sigurno ima neki razlog zasto se desilo. Mada, meni se to desilo pre 5 godina, ja kod ginekologa ono nista nema trudnoce, nema cisti ni mioma, i tad mi je rekao, evo citiram: "svaka zena ima pravo na jednu neregularnu menstruaciju godisnje". Tim recima![]()
Ebem li ga, nem iskustva, ja sam samo onako pricala sta mislim i sta se meni desilopa prvo uradi test,nekako je lakse...tako sam ja...nesto me probadalo,kasnilo mi ja mislila da sam bolesna
kad ono mala bubica se uselila![]()
a na UZ tek u sestoj, sedmoj ili osmoj nedelji se ide prvi put
a pregled rucni se radi oko desete ili 11te...tako mi bar rece moja dr....
Maaaa, načisto je, samo mora malo da se femka !!!Ma, OK, nego kontam zasto ne otici odmah na ultrazvuk, i biti nacisto sa svim mogucim
Maaaa, načisto je, samo mora malo da se femka !!!![]()
To cesto moze (mada ne mora) da znaci trudnocu-nije njen simptom, ali se u vreme kada treba da se javi menstruacija, pojavi oskudno krvarenje, koje moze trajati i par dana, sa prekidima. Najbolje uradi kucni test, jer je za ginekolosko, ili ultrazvucno utvrdjivanje trudnoce u tom trenutku jos rano. Ili, ako si uplasena, poseti svog ginekologa.
Maaaa, načisto je, samo mora malo da se femka !!!![]()
Laticijo, suviše si ozbiljna, za svoje godine, iako si prosvetni radnik !!!Mislim da ti je rezon pogresan. Kome da se femka, kako kazes? Tebi, meni? Sta mi imamo sa njom? Ako ces da se "femkas", zna se gde ces, kad ces i kako ces