imam jedan problem i hitno potrebna pomoc

Onda Zvezdana.:D
Salimo se mi malo,
a za postavljchicu teme-.Moze da bidne, a i ne mora.
Kupi test, i nemoj lupati glavu, ako sumnjas na trudnocu

Ne znam, meni je u tim situacijama logicnije otici kod ginekologa, ne samo zbog vece sigurnosti rezultata, nego to ako nije trudnoca sigurno ima neki razlog zasto se desilo. Mada, meni se to desilo pre 5 godina, ja kod ginekologa ono nista nema trudnoce, nema cisti ni mioma, i tad mi je rekao, evo citiram: "svaka zena ima pravo na jednu neregularnu menstruaciju godisnje". Tim recima :)

Ne znam, meni je u tim situacijama logicnije otici kod ginekologa, ne samo zbog vece sigurnosti rezultata, nego to ako nije trudnoca sigurno ima neki razlog zasto se desilo. Mada, meni se to desilo pre 5 godina, ja kod ginekologa ono nista nema trudnoce, nema cisti ni mioma, i tad mi je rekao, evo citiram: "svaka zena ima pravo na jednu neregularnu menstruaciju godisnje". Tim recima :)
pa prvo uradi test,nekako je lakse...tako sam ja...nesto me probadalo,kasnilo mi ja mislila da sam bolesna :lol:

kad ono mala bubica se uselila :mrgreen: :heart:

a na UZ tek u sestoj, sedmoj ili osmoj nedelji se ide prvi put
a pregled rucni se radi oko desete ili 11te...tako mi bar rece moja dr....

pa prvo uradi test,nekako je lakse...tako sam ja...nesto me probadalo,kasnilo mi ja mislila da sam bolesna :lol:

kad ono mala bubica se uselila :mrgreen: :heart:

a na UZ tek u sestoj, sedmoj ili osmoj nedelji se ide prvi put
a pregled rucni se radi oko desete ili 11te...tako mi bar rece moja dr....
Ebem li ga, nem iskustva, ja sam samo onako pricala sta mislim i sta se meni desilo
edit: ja i dalje imam problema da skontam da si ti keva... Sve sam te dozivljavala ko studentkinju, zivota mi

mesto menstruacije sam imala malo krvarenje jedan dan....ali vrlo malo sto nije ni nalik menstruaciji,jedan dan je izostalo i opet sutradan pocelo isto....da li je to simptom trudnoce?

To cesto moze (mada ne mora) da znaci trudnocu-nije njen simptom, ali se u vreme kada treba da se javi menstruacija, pojavi oskudno krvarenje, koje moze trajati i par dana, sa prekidima. Najbolje uradi kucni test, jer je za ginekolosko, ili ultrazvucno utvrdjivanje trudnoce u tom trenutku jos rano. Ili, ako si uplasena, poseti svog ginekologa.

To cesto moze (mada ne mora) da znaci trudnocu-nije njen simptom, ali se u vreme kada treba da se javi menstruacija, pojavi oskudno krvarenje, koje moze trajati i par dana, sa prekidima. Najbolje uradi kucni test, jer je za ginekolosko, ili ultrazvucno utvrdjivanje trudnoce u tom trenutku jos rano. Ili, ako si uplasena, poseti svog ginekologa.

Ako nesto mrzim i plasim se, plasim se lekara. Bezim od svega i svacega dok ne mislim da cu da crknem. Jedino tog gisu ispostujem 1 godisnje, i kad sam se nasla u slicnoj situaciji, pete mi bile o ... samo da ZNAM sta je

Back