Obdareni smo cudnovatim mogucnostima, izmedju ostalih tu je i sposobnost komunikacije. To se uglavnom koristi za sve i svasta, izmedju ostalih moze se koristiti i za resavanje problema. Misljenja sam da je, kada dodje do pomenutih "aktivnost" vec kasno za promene, jer da je "neko" verovao da su one plodonosne sigurno bi ih koristio. Akumulacija "problema" ili nezadovoljstva i kao posledica toga prevara... sumnjam u to...
Dalje, ne bih pristao da snosim odgovornost za tako nesto, ako nisam deo price, tj. ako nismo imali komunikaciju na toj relaciji... naravno, okrenuo bih se i otisao. Neko je to lepo rekao:"Manje znas, manje patis." - ne zato sto sam dovoljno ponosan da ne bih mogao preko toga da predjem, vec zbog cinjenice da bi mi se to cesto motalo po glavi i da bi (najverovatnije) pri prvoj tezoj raspravi izvukao to iz rukava. Vise kao kao cinjenicu da je saznanje o tome proizvelo odvratan osecaj, manje kao nacin da se opravdam.

Naravno, imao sam i sam takvih izleta, ne uvek ali ih je bilo... ko je bio kriv... pa ja naravno. Te devojke sa kojima sam bio u to vreme nisu bile ni namanje krive, niti su mi davale i najmanje povoda da "svrljam"... a zasto sam to uradio... Ako malo bolje razmislim... pa ne mogu naci valjano opravdanje.
Cvrstina je u elasticnosti.