palette
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Za početak nađi posao i prestani koristiti izraz profuknjača.Bravo druže, koji će mi profuknjača još i neku bolest da dobijem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za početak nađi posao i prestani koristiti izraz profuknjača.Bravo druže, koji će mi profuknjača još i neku bolest da dobijem.
Probaću da ga nađem a to opet sve najmanje zavisi od mene, profuknjača je samo reč za kurvu tj prostituku.Za početak nađi posao i prestani koristiti izraz profuknjača.![]()
Od aplikacija imam Tinder, tu ima žena koje bi uglavnom nešto neobavezno a što bi meni sad u ovoj situaciji možda više odgovaralo.
Nisam vidovit, ali nešto mi govori da skoro neće imati devojku.Za početak nađi posao i prestani koristiti izraz profuknjača.![]()
I onda će žene biti krive jer ga neće.Nisam vidovit, ali nešto mi govori da skoro neće imati devojku.![]()

I tako se rodio još jedan incel.I onda će žene biti krive jer ga neće.![]()
Koliko ogavan savet, promeni kako izgledaš, ukalupi se, radi ono što svi vole, laži, samo da bi j*bao neku paćenicu jer to je vrhunac života.Ошишај се, обуци се к'о сви остали и престани да смараш себе роцк местима. Иди у кафану да се социјализујеш. Посла има, не бирај јер ниједна неће да те носи на леђима. У твојим годинама жене су или удате или превише искусне, а теби би више одговарале ове друге, ако су расположене да буду учитељице. Најважније је да овако не кукумавчиш кад упознаш неког, осим ако не налетиш неку, коју ће да дирне срцепарајућа прича о твом животу. До тад читај савете у женским новинама, ако постоје и вежбај да говориш патетичне будалаштине јер већина жена пада на то.
Треба за савет да питаш жене пре него мушкарце. Имаш комшике и рођаке па се мало посаветуј.
Вероватно ни у војсци ниси био, а то беше фина институција за васпитање. Иди у стрељану и у теретану (бокс би био још бољи) да напуцаш тестостерон.
Нека настави онда овако.Koliko ogavan savet, promeni kako izgledaš, ukalupi se, radi ono što svi vole, laži, samo da bi j*bao neku paćenicu jer to je vrhunac života.
Poenta tog rock 'n' roll bunta i jeste da se ne uklapaš u ustaljene društvene šablone, nego da budeš svoj i poseban. A ako se ne uklapaš onda te ta zombirana većina proglasi za čudaka il još gore ludaka.Koliko ogavan savet, promeni kako izgledaš, ukalupi se, radi ono što svi vole, laži, samo da bi j*bao neku paćenicu jer to je vrhunac života.
Je l mozemo u toku seksa da koristimo taj izraz?Za početak nađi posao i prestani koristiti izraz profuknjača.![]()

To je drugačiji kontekst.Je l mozemo u toku seksa da koristimo taj izraz?
U trenutku najvece ekstaze?
![]()

Koliko ogavan savet, promeni kako izgledaš, ukalupi se, radi ono što svi vole, laži, samo da bi j*bao neku paćenicu jer to je vrhunac života.
Pa svakako kad cuju da radis u njemacku ce promeniti stav Prema tebi Ali sta ce ti takveMoram dodati da nije baš tačno da nisam pokšavao da nađem posao, na birou sam od 2009 godine i išao sam na mali milion tih beskorisnih razgovora za posao. Skoro sam bio u jednoj fabrici i nisam prošao testiranje jer slabije vidim na levo oko i lakši sam invalid, izgleda je i za mene i za druga jedina šansa Nemačka pošto i on nema stalan posao.
Ili da dođem sa novim kolima, onda ne bih mogao da se odbranim od njih.Pa svakako kad cuju da radis u njemacku ce promeniti stav Prema tebi Ali sta ce ti takve
to su ti iste one koje sad odbijaš da plaćašIli da dođem sa novim kolima, onda ne bih mogao da se odbranim od njih.
Znam, a takve mi ne trebaju osim eventualno za jednokratnu upotrebu.to su ti iste one koje sad odbijaš da plaćaš
troluje i izmišljato su ti iste one koje sad odbijaš da plaćaš
I ti si njima za jednokratnu upotrebu, don't worry.Znam, a takve mi ne trebaju osim eventualno za jednokratnu upotrebu.

Ali vecina rock muzicara se na kraju smiri.Poenta tog rock 'n' roll bunta i jeste da se ne uklapaš u ustaljene društvene šablone, nego da budeš svoj i poseban. A ako se ne uklapaš onda te ta zombirana većina proglasi za čudaka il još gore ludaka.
Neki da, ali ne svi. Kao pokojni Bora Đorđević na primer nije se nikad ošišao, ili Bruno Langer iz Atomskog skloništa, Sead Zele Lipovača iz Divljih jagoda i da ne nabrajam dalje.Ali vecina rock muzicara se na kraju smiri.
Ne prestaju da se bave muzikom, ali svakako ne zive isti zivot kao ranije. I ne izledaju kao ranije.
Poenta rokera kao i bilo koje druge grupe je da ponavljaju jednu te istu mantru kako su nešto posebni. Ne, niste posebni već ste svi kao na kalup napravljeni. Društvo oduvek ima svoje šablone i u načelu ono šta odobrava a šta ne tako da ako se ne uklapaš u društvo onda i jesi čudak a kod čudaka nema ništa posebno i uzvišeno. Društvo kao društvo prihvata svakakve ali samožive vrlo teško i nikad. Većina ljudi nije zombirana i ima neki cilj i plan u životu prema kome aktivno idu u skladu sa svojim mogućnostima. Neki brže, neki sporije ali idu ka nečemu. Ka čemu ti ideš koji ne znaš da li si došao ili pošao? Na osnovu kog životnog iskustva ili znanja ti uopšte misliš da si kredibilan da sudiš celom društvu jer nisi zadovoljan sobom? Društvo generalno za tebe nije briga i niko ne obraća pažnju na tebe jer si ti takav kakav jesi. Nije tebi krivo društvo ništa što imaš 37 godina a ne radiš od 2009 godine. Rokenrol ima veze sa buntom kao i moja baba familijarne veze sa Madagaskarom.Poenta tog rock 'n' roll bunta i jeste da se ne uklapaš u ustaljene društvene šablone, nego da budeš svoj i poseban. A ako se ne uklapaš onda te ta zombirana većina proglasi za čudaka il još gore ludaka.