Imam 37 godina i nikad nisam imao devojku

Hvala na podršci za kosu i drugim korisnim savetima, a što se tiče aplikacija za upoznavanje i društvenih mreža tu me žene slabo prihvataju za prijatelja kad pošaljem zahtev (fejsbuk) ili na instagramu retko koja mi je u skorije vreme uzvratila zaprat.
1763397946407.jpeg

Za pocetak nadji sebi posao
To pod br 1.
Ali, po mogućnosti da tu ima žena, kao npr supermarketi i sl.
Promjeni frizuru, kupi par modernih krpica, parfema, auto pod obavezno..
Nikad nije kasno da se pokreneš, samo vjeruj u sebe.. mnogo usamljenih ima, tako da nisi neki izuzetak niti "slučaj".. pokreni se, budi uporan i ne dozvoli da te s*ebe prvi povjetarac.
Kada čovjek ima posao, manje će imati vremena da lupa glavu o izgubljenim snovima i prohujalim vremenima.. kako god da to izgledalo, danas se skoro sve vrti oko love, bile poštene ili *urve isto mu to dodje. Neku sigurnost i utočište moraš imati kako bi za početak samo skočio sa mjesta u koji si se začaurio.
Lupi šakom o sto i srećno.

Dobro druže to si samo ti, ja sam uz to lakši invalid. Treba i u traženju posla imati sreće, kao i svemu drugom u životu.
U traženju posla treba samo biti uporan. Sreća apsolutno nema veze sa poslom. Rad, rad i samo rad daje rezultate. Ne znam koji lakši invaliditet imaš ali to nije opravdanje da te izdržava ćale u 37 godini života. U mojoj firmi rade i slabovidi, gluvonemi, itd.

Hvala na podršci za kosu i drugim korisnim savetima, a što se tiče aplikacija za upoznavanje i društvenih mreža tu me žene slabo prihvataju za prijatelja kad pošaljem zahtev (fejsbuk) ili na instagramu retko koja mi je u skorije vreme uzvratila zaprat.

Pa batali društvene mreže, od toga nema leba, bolje probaj konkretno sa nekim dejting aplikacijama, tipa okcupid i slično jer na društvene mreže obično retko dolaze da bi tražile momka, partnera ili šta već dok na dejting aplikacijama ono zna se zašto su i zbog čega tamo, pa je samim tim veća verovatnoća za neki pozitivan ishod.

Pa batali društvene mreže, od toga nema leba, bolje probaj konkretno sa nekim dejting aplikacijama, tipa okcupid i slično jer na društvene mreže obično retko dolaze da bi tražile momka, partnera ili šta već dok na dejting aplikacijama ono zna se zašto su i zbog čega tamo, pa je samim tim veća verovatnoća za neki pozitivan ishod.
Od aplikacija imam Tinder, tu ima žena koje bi uglavnom nešto neobavezno a što bi meni sad u ovoj situaciji možda više odgovaralo.

Back