imala ih 300 nije

znaci totalno da skratim:
ako vam riba kaze da je imala dosta partnera a da sa vama(ili s vasim drugom il bilo kim) zeli ozbiljno
(ili da prica da je sposoba za ozbiljne veze al da je imala i dosta avantura),
i deluje vam ozbiljno znate da je stabilna itd,imala duge veze,ima posao bla bla...
dal bi mogli da predjete preko instiktivne reakcije njenog obezvredjivanja i poverujete u to sto vam govori...?
da sudite na osnovu svih informacija a ne samo broja....
i ovo je vise pitanje za teskupsihologiju:mrgreen: al jel moguce da ta negativna reakcija proizilazi(pored svega gore spomenutog)i iz nekog ugabuga podsvesnog dela mozga kad su muskarci oplodjavali zenu pa ako ih je bilo vise nije se znalo ko je otac...msm neki podsvesni urodjeni strah za postojanje potomstva vezan za broj patnera?
:think::lol:

neke su bolje od promiskuiteta a neke propadnu pa zavisi od toga
mada ne mora od promiskuiteta nego život generalno pa ako su jadne onda
hm ne znam

moze covek da propadne od mnogo toga,pa i od premalo seksaXD
a ne kazem da je nenormalna reakcija kad vam neko kaze imao/imala sam dosta usputnih veza da se sad vi zapitate...al nenormalno mi je da automatski bez ikakvog premisljanja odbace sve dr opcije:
1.da je laka za koriscenje..
2.da je nesposobna za ozbiljne veze...
*posebno u sl kad si nekog dugo znao(al i bez obzira na ovo pricam generalno)

- - - - - - - - - -

Ne smeta mi koliko je imala - morala je da zivi :zper: pre mene :aha: nije se rodila tog trena kada sam je upoznao :lol:

sve su se rodile zbog tebe;):lol:

al ih je imala bar trideset...e sad da cujemo ovako nesto za lika pomislili bi bravo smekeru bravo za tebe,al za ribu to bi joj automatski srozalo ugled u ocima mnogih...
e sad znam donekle zasto je tako.
u srzi cilj muskarca je da sto vise oplodi zenki a cilj zenke je da nadje najkvalitetnijeg muzjaka,muzjak je lovac a zenka lovina a ako je lak ulov onda gubi vrednost...
al ako zanemarimo ovu biolosku uslovljenost reakcije,sa cisto logicke tacke gledista sto bi vam smetalo da je riba imala mnogo likova?

ako može u 10 sec da nabroji sva imena i godišta partnera
boju kose i očiju
sve joj je oprošteno :lol:

ako može u 10 sec da nabroji sva imena i godišta partnera
boju kose i očiju
sve joj je oprošteno :lol:

brate ne mora 30(to sam stvaila jer se slagalo sa 300XD)al svejedno za broj uzite neki vama veliki i krenite od toga:)
a ako ako ih nije pitala za ime onda si u problemu:lol:XD

- - - - - - - - - -

sve mackice ^^ su moje :rumenko: :lol:

samo moras da pazis da se ne zeznes da ne ispadne macor in disguiseXD

trzisna vrednost je po meni je nesto prevazidjenoako ako se zasniva na broju i mogucnosti zansnovanim na polu,br partnera a ne na karakteru(broj je samo deo)...ako se ne uzimaju i druge okolnosti u obzir...
da sam musko ja bi radije bila sa nekom sposobnom,zabavnom i dobrom koja ih je imala 17(i zna sta hoce) nego sa mutavom nesposobnom koja se cuva il je imala samo 2 pre mene....

i meni se cini da se ovde potencira lov tj :
KOGA JE LAKSE ULOVITI?>tj ko ima moc
i cini mi se da niko ovde ne moze taj lov da izbaci iz glave kao nebitnu stvar..recimo ako je zeni do seksa znaci samo do seksa sa muskarcem zgodnim privlacnim ona ce ga naci ko sto si rekao,jer su vceina muskarca radodajke:P:lol:,al to nece:
1.njemu dati na znacaju jer je ona odlucila to na osnovu svoje zelje za seksom a ne na osnovu njegovih magicnih moci...(ovde iskljucujem one devojke sto se lako izmanipulisu vec pricam o 2 zrele osobe i muvanje i sarmiranje gde se potencira neka duze veza jer ce u tom slucaju ta zene obracati paznju na sve njegoe kvalitete( ne samo da li je odgovarajuci subjekt za zloupotrebu:mrgreen: i da li je stabilna licnost a ne neki manijak))
msm meni u glavi nikako nije situacija e on je uspeo nabedio ju je...
i ok mi je da se lik hvali kako je uzivao u seksu al mi je glupo da se hvali brojem,koji su inace od milion do beskonacno posebno u ovim coskovima foruma:lol::mrgreen:
2.niti ce mi ona biti neki slabic....
slabost podrazumeva da te neko nagovori da uradis nesto protiv svoje volje...znaci ako izuzmemo takve znene,muskarci zapravo u tom smsilu nista ne osvajaju(u primeru gde ona tezi samo seksu*objasnjeno gore),i ta moc koju su uvrteli u glavi potice iz nekog iskonkog osecaja lova kad je to stvarno tako i bilo...
danas smo malo uznapredovali
,pa moz ti nju da sarmiras malo al ako ona od pocetka nije htela da ti nace ti ni dati i posle i obrnuto....
3.najbitnije:niko od muskaraca izgleda ne moz da pojmi sitaciju da moze postojati pametna i stabilna zena sposobna za duze veze a i za usputni seks bez emotivnog vezivanja..(procentualno mozda su vece sanse za vasu opciju ali ko da svi apsolutno izuzimaju ovo,i ne racunaji ni jedan dr kriterijum,jer reaguju instiktom)
zar je nemoguce zamisliti zenu koja voli seks i ima neki standard u biranju partnera,i isto je sposobna za jake i duge ljubavi???
razumem pocetnu rezervisanost u slucaju da zelite ozbiljnu vezu ali povecan br partnera nije automatski = nije takva za ozbiljnu vezu..

Mislim da je bitno da se ljudi samo poklope sa zeljama i ocekivanjima, tj. da isto gledaju na seks i ljubav.
Nekima je tipa ok da partner ima izlete, i da se vrati kao da nista nije bilo, bez lazi, 100% otvoreno i iskreno.

Nekima je ok da je partner imao/la njih 30 pre njega, nekima nije, jer ne gledaju tako na seks, veze, nekima su kres kombinacije ok, drugima nisu.
Mislim samo da je bitno da ljudi budu ravnopravni a ne ono "ja sam mega hebac, njih 30 sam do sada kresnuo" a ako je zensko u pitanju "a, daje svima, blud, blud, bluuud!!" a ona spavala sa njih 4-5.

Koja pravila postavljamo sebi ta i pravila za druge, sto moze jedna strana moze i druga i molim lepo.

znaci totalno da skratim:
ako vam riba kaze da je imala dosta partnera a da sa vama(ili s vasim drugom il bilo kim) zeli ozbiljno
(ili da prica da je sposoba za ozbiljne veze al da je imala i dosta avantura),
i deluje vam ozbiljno znate da je stabilna itd,imala duge veze,ima posao bla bla...
dal bi mogli da predjete preko instiktivne reakcije njenog obezvredjivanja i poverujete u to sto vam govori...?
da sudite na osnovu svih informacija a ne samo broja....
i ovo je vise pitanje za teskupsihologiju:mrgreen: al jel moguce da ta negativna reakcija proizilazi(pored svega gore spomenutog)i iz nekog ugabuga podsvesnog dela mozga kad su muskarci oplodjavali zenu pa ako ih je bilo vise nije se znalo ko je otac...msm neki podsvesni urodjeni strah za postojanje potomstva vezan za broj patnera?
:think::lol:

Ne znam, meni ne bi bilo dovoljno 10 zivota da nabijem taj broj, nisam taj tip osobe jednostavno, tako da verovatno bi mi bio problem.

Sasvim je nevazno koliko je zena imala muskaraca, muskarcima. Koliko je zaista
vazno koliko ih je imala, zena sazna kada se zaljubi i zeli sa nekim da ostane zauvek.
Obicno tada nastaju problemi, ali opet ne od muskarca, vec od same zene.
Koje ce emocije izaci iz nje ni ona sama ne zna, ali sigurno je da gubi pravo na ljubomoru.
Gubi jos po neka prava, recimo, vise ne moze da prodje kao devojcica i da trazi da njen
muskarac tolerise to sto ona ima trenutke u kojima nema kontrolu.
Jedna od bitnih stvari je sto ni zena nema prava da pita s kim, kada i koliko, da li to ona moze je vrlo sumnjivo. :)
Znaci u pravu su oni koji kazu da muskarcu koji voli nije bitno koliko ih je imala,
ali je bitno kako se ona ponasa prema njemu, ima li tu neke veze saznaces kada bude bitno.

...šta je poenta cele ove pričice o desetinama ili stotinama partnera...
...da je to korisno i opšteprihvaćeno ponašanje,a sve ostalo da je van vremenski....
...a šta je onda sledeće,da kao u starom Rimu hebe ko koga stigne...

Back