trzisna vrednost je po meni je nesto prevazidjenoako
ako se zasniva na broju i mogucnosti zansnovanim na polu,br partnera a ne na karakteru(broj je samo deo)...ako se ne uzimaju i druge okolnosti u obzir...
da sam musko ja bi radije bila sa nekom sposobnom,zabavnom i dobrom koja ih je imala 17(i zna sta hoce) nego sa mutavom nesposobnom koja se cuva il je imala samo 2 pre mene....
i meni se cini da se ovde potencira lov tj :
KOGA JE LAKSE ULOVITI?>tj ko ima moc
i cini mi se da niko ovde ne moze taj lov da izbaci iz glave kao nebitnu stvar..recimo ako je zeni do seksa znaci samo do seksa sa muskarcem zgodnim privlacnim ona ce ga naci ko sto si rekao,jer su vceina muskarca radodajke

,al to nece:
1.
njemu dati na znacaju jer je ona odlucila to na osnovu svoje zelje za seksom a ne na osnovu njegovih magicnih moci...(ovde iskljucujem one devojke sto se lako izmanipulisu vec pricam o 2 zrele osobe i muvanje i sarmiranje gde se potencira neka duze veza jer ce u tom slucaju ta zene obracati paznju na sve njegoe kvalitete( ne samo da li je odgovarajuci subjekt za zloupotrebu

i da li je stabilna licnost a ne neki manijak))
msm meni u glavi nikako nije situacija e on je uspeo nabedio ju je...
i ok mi je da se lik hvali kako je uzivao u seksu al mi je glupo da se hvali brojem,koji su inace od milion do beskonacno posebno u ovim coskovima foruma

2
.niti ce mi ona biti neki slabic....
slabost podrazumeva da te neko nagovori da uradis nesto protiv svoje volje...znaci ako izuzmemo takve znene,muskarci zapravo u tom smsilu nista ne osvajaju(u primeru gde ona tezi samo seksu*objasnjeno gore),i ta moc koju su uvrteli u glavi
potice iz nekog iskonkog osecaja lova kad je to stvarno tako i bilo...
danas smo malo uznapredovali,pa moz ti nju da sarmiras malo al ako ona od pocetka nije htela da ti nace ti ni dati i posle i obrnuto....
3.najbitnije:niko od muskaraca izgleda ne moz da pojmi sitaciju da moze postojati pametna i stabilna zena sposobna za duze veze a i za usputni seks bez emotivnog vezivanja..(procentualno mozda su vece sanse za vasu opciju ali ko da svi apsolutno izuzimaju ovo,i ne racunaji ni jedan dr kriterijum,jer reaguju instiktom)
zar je nemoguce zamisliti zenu koja voli seks i ima neki standard u biranju partnera,i isto je sposobna za jake i duge ljubavi???
razumem pocetnu rezervisanost u slucaju da zelite ozbiljnu vezu ali povecan br partnera nije automatski = nije takva za ozbiljnu vezu..