Ima sve a stidljiv je

Gazdarica:
Aco, a da, kada se spetljas, djevojci to iskreno i priznas...???
Tako nesto katkad moze da bude i vrlo simpaticno...

ma da, garant, pomazice ga ako je u fazi da joj treba ljubimce..mozda i bude sa njim, dok ne pozeli muskarca..
ajde da se ne lazemo..koja zena ozbiljno shvata muskarca koji ne ume da progovori dve prosto-prosirene recenice:roll:

SINDI:
ma da, garant, pomazice ga ako je u fazi da joj treba ljubimce..mozda i bude sa njim, dok ne pozeli muskarca..
ajde da se ne lazemo..koja zena ozbiljno shvata muskarca koji ne ume da progovori dve prosto-prosirene recenice:roll:
Par puta u zivotu mi se desilo da se zalijepim za nekog slatkog, smotanog, smusenog stidljivka... Valjda to proradi majcinski instinkt, sta li?
Elem, iskustvo mi je takvo da, kad se oslobode, nisu ni smotani, ni smuseni, ni stidljivi... Ali ni toliko slatki, kao prije... :lol:

Gazdarica:
Par puta u zivotu mi se desilo da se zalijepim za nekog slatkog, smotanog, smusenog stidljivka... Valjda to proradi majcinski instinkt, sta li?
Elem, iskustvo mi je takvo da, kad se oslobode, nisu ni smotani, ni smuseni, ni stidljivi... Ali ni toliko slatki, kao prije... :lol:

ama dobro..imam i ja majcinski nagon..al imam i dva sina, sto ce reci ne treba mi jos jedan..
verujem ja da on covek nije los..govorim o zenskoj prirodi..ako u startu ne shvati muskarca ozbiljno, sve je dzabe..
zar ne?

Ako imas frku od djevojaka ili idi popricaj sa psiholgom ili povuci koji line amfetamina ili kokaina posto si rekao da imas novaca...U takvom stanju ces definitivno uraditi sve ono sto zamislis...Naravno ako se odlucis za gudru nemoj pretjerivati..Za pocetak polutka ce ti biti sasvim ok...Sretno guzenje....

PS.I ovo ti je zadnje mjesto gdje bi trebao da trazis savjet...Ako si sam ne pomognes ove matore isfrustrirane drndare to sigurno nece...

AcaBg82:
nista
nego ne procitah da su tema roditelji

pa ne moze bas nista...i jesu tema ....kakav odnos imas sa caletom?

pitam zato sto se stidljivost stice najcesce u periodu adolescencije i to prvenstveno pod uticajem roditelja.
stidljivost je boljka preko 60% populacije. sto si stariji sve je teze da se pobedi. zahvaljujuci stidljivosti covek moze da navuce mnogo vece probleme tipa raznoraznih fobija, ankcioznosti....itd.

gde smo stali ono.....da li te je blam bilo da ides sa roditeljima negde? da li ti neko od roditelja pije? suvise si mlad da bi mogao da steknes stidljivost preko devojaka koje su te mozda odbijale. skoro pa nemoguce.

ta stidljivost je direktno povezana sa tvojom samouverenoscu i sigurnoscu. ti nemas ni jedno ni drugo ocito. ali ne znaci da ne mozes da dobijes :)

zelim ti sve najbolje :p

znaci, stidljiv si...
za pocetak probaj da unovcis svoju stidljivost. poput vojske koja je upucena na koriscenje potencijala lokaliteta gde je rasporedjena. Mislim, ako si vec u pustinji glupo je da shumski nacin borbe ugradjujes u svoju taktiku.

Sigurno ima devojaka koje se primaju na izgubljene, sramezljive deckice. i tu je tvoja shansa, tu ti ne sme biti ravnog.
budi nevesht, smotan, ali na neodoljiv nacin, i kada te devojka zavoli, polako taj svoj sramezljivi, mazohisticki element menjaj u sadisticki. polako uspostavljaj kontrolu nad vezom, ne radi same kontrole vec kako bi razvijao svoje alfa osobine.

ti si aco, kao onaj...
što je dao oglas...
dvije kuće u podgoricu,
vila u dobrotu,
kuća u budvu,
letnjikovac na cetinje...
mercedes...golfa dva...
mlad, lijep...
ništa ne prodajem, samo se hvališem:p
a da izađeš iz kuće?
možda nešto i upoznaš?
neće one same da dođu