Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.841
javi se u imbuhs sa slikom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na pravom si mestu.Imam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.
Само немој да претераш да наручи себи само шећер и водуAj ok, mozes da mi platis pice, ali pazi. To ne znaci nista osim da se druzimo.
Druze. Ja pijem svoje omiljeno a ti svoje. Nema tu kome sta koga gde tju tje tje.Само немој да претераш да наручи себи само шећер и воду
devojka i dečko u kafiću , dolazi konobar
mlada damo za vas
paaa kafu , đus , picu , kisela voda , opet kafa , za na kraj i neki kolač
mladi gospodine za vas
samo šećer i vodu , nešto mi nije dobro
Pa da ti skinemo prokletstvo.Sta ce Vam moja fotka?
sta je to? ja sam rodjena 2002
ajde ne seri bolan. najveci fejk si upravo ti.Ma to neki sa krste jede govna i otvara fejk profile …kao da je prvi put …
Sta malo ti a,bas umes da se cenjkas,dobro dam ti 2 somasta je to? ja sam rodjena 2002
ajde ne seri bolan. najveci fejk si upravo ti.
nisam ja sponzorusa. krivo ste sve skontali.ja sam neradnica hehe
Da li je ogledalo ljubomorno na tvoju ljepotu?Imam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.
Eh, pomislio ružan ko lopov kad ono ružna ko lopov. Da si ružan bio bi taman za ovu našu usnulu ljepoticu.
Imam gomilu ogledala iz bugarske, neka trange frange kombinacija pa ostalo, oces da kupis? Cena sitnica, kao i uvekImam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.
steta..da sam mladji, zenio bi te sutra..Imam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.
Da, ako je kao sa profilne izgleda da je lose odradjena transformacija sa muske u zensku osobu.Moguće da precenjuješ svoj izgled
Ne mogu ni da čitam glasom koji ne pevaSamo retki nadju retke. A sta cemo mi gusti?
Jesi li ti retka ili gusta?
Pa super, sto name ne bi demonstrirao/la?Ne mogu ni da čitam glasom koji ne peva![]()
Neces naci sponzora ovde, ne zna se ko je veca stipsa![]()
sta jos necu ovde cuti...Imam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.
Kakve su ti misli takav ti je zivotU moju odbranu, imam Pirocanca u porodicnom stablu a taj gen ne popusta laka i najbolje se prenosi
@SponzorusaBeograd ja sam covek u godinama, sta ako me strefi srcka kada te vidim?![]()
sta jos necu ovde cuti...
Kakve su ti misli takav ti je zivot![]()
e zato si sama.moja fotka mora da se zasluzi![]()
Imas sreću što si propustila Andjelkovo vreme ovde
Nemam pojma ko je to.