- Poruka
- 24.776
Ako joj na celu pise da je sponzorusa (klonpa klon se zajebava, ali nigde ne kaze sta trazi osim vezu....izmedju redova se cita predubedjenjem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako joj na celu pise da je sponzorusa (klonpa klon se zajebava, ali nigde ne kaze sta trazi osim vezu....izmedju redova se cita predubedjenjem...
predubedjenje s kojim klon racuna i zato ne pominje....Ako joj na celu pise da je sponzorusa (klon) sta je onda? Trazi dobru dusu za druzenje
![]()
Krademo I struju da imamo za Krstu.Sirotinja teška.
I net krademo od komšije.
Produži dalje.
Pa iskustveno nego kako, jedan mi platio pice, posle godinama kukao po forumu zbog toga, dusa da te zaboli.Izgleda da su neke iskustvenom spoznajom došle do razočaravajućeg zaključka, ali to ne znači da nema kupaca za svežu robu.
Ja prikljucio dinamo na bajsu imam i svetlo i wi fi.Krademo I struju da imamo za Krstu.
A zato se ti prva vataš za novčanikPa iskustveno nego kako, jedan mi platio pice, posle godinama kukao po forumu zbog toga, dusa da te zaboli.
Sad lepo i svoje i njegovo.
Zamisli da jos nekom ostavim takvu traumuA zato se ti prva vataš za novčanik![]()
Kad ćeš da častiš?Pa iskustveno nego kako, jedan mi platio pice, posle godinama kukao po forumu zbog toga, dusa da te zaboli.
Sad lepo i svoje i njegovo.
Ne brini, ove mladje su sve samo ne naivne.
Jel moze X3 ili bas mora X5?Jel vozi tko ovdje BMW? Dzaba prica ako nemas kola![]()
Ja vozim Porschea i mogu ti reci da nije sve u Porscheu, recimo mene je moja zena zavolela dok ga nisam imao, dok sam vozio BMW-a. Hahahahaha.E jbg bmw, ja taman mislio da otrcim da kupim porsea da joj se svidim. Sad moram da se vracam nazad, pa ponovo.
A zato znaci. Ja sve porshe porshe. Reko izgleda skupo, seksi, kad ono bembara u stvari picoprc. Moracu da hitam da kupim bembica, mozda mi se posreci hihihi.Ja vozim Porschea i mogu ti reci da nije sve u Porscheu, recimo mene je moja zena zavolela dok ga nisam imao, dok sam vozio BMW-a. Hahahahaha.
Samo onaj bembarin znak vredi vise nego celi Porsche.A zato znaci. Ja sve porshe porshe. Reko izgleda skupo, seksi, kad ono bembara u stvari picoprc. Moracu da hitam da kupim bembica, mozda mi se posreci hihihi.
Juhuhuhujohohoj al cu hebati napokon.
Beemve ol d vejSamo onaj bembarin znak vredi vise nego celi Porsche.
BMW rodjaci.![]()
SrećnoImam dvajst godina. Nema lepse od mene. Ogledalo pukne svaki put kad se pogledam,bojim se da sam prokleta. Nitko me ne zeli.