Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Sta ti znas o tome? Decka mogu da izuzmem, bilo bi mi tesko u pocetku, ali bih ga prebolela, jer uvek dodje drugi.
Ali sto se porodice i dugarice tice, tu je sasvim druga prica. Praznina bi uvek ostala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti znas o tome? Decka mogu da izuzmem, bilo bi mi tesko u pocetku, ali bih ga prebolela, jer uvek dodje drugi.
Ali sto se porodice i dugarice tice, tu je sasvim druga prica. Praznina bi uvek ostala.
Realno, Mistery, da ti nije onog brda preko puta kuće, sad bi ti svi oblaci bili na vidiku.
Sta znam?? Sta znam?!?!? jos pitas...
Ali ipak ne bi mogla zamisliti zivot bez njega...i ni bez drugarica...verovatno ni bez svoje macke ili pauka sa ugla...tezak je ovaj zivot...
Decko je potrosna roba
Smatraš li sebe potrošnom robom?
Pitam, jer ne postoji razlika. Onda si i ti za tog nekog dečka isto to...
A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe?
Po ko zna koji put ponavljam, bilo bi mi tesko kad bih izgubila sadasnjeg decka, ali bih ga prebolela, jer bi se pojavio neko drugi, kapiras?
Porodicu ti niko ne moze zameniti, a meni ni drugaricu koja mi je kao sestra, da vise budemo nacisto sa ovim.
Uostalom, odgovori da li u tvom zivotu postoji neko do koga ti je stalo, ako vec to nisi uradio, ili si emotivno operisan, i pusti druge da to isto urade.
Omg, pogresno si napisala, pametnice... -.-
Napisala si " A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe?" trebala si napisati "A da tebi nije krivo sto bi neka devojka MOGLA zamisliti zivot bez tebe?" -.-
a inace ima devojaka koje se primaju na mene k'o dete na oblandu, ne brini ti nista malena![]()
i to uopste nije bilo poenta mog zezanja, al' dobro, ne kapiraju svi isto sale
Ljubavi, nisi shvatio poentu. To je tako namerno napisano, samo sto treba da bude shvaceno. Ljubim te puno, a sad idi smaraj nekog drugog. Mozda tu devojku zbog koje ti je toliko krivo.![]()
Opet su te pustili na forum bez mozga...ccc, sreca moja, mwa.![]()