Ima li...

Realno, Mistery, da ti nije onog brda preko puta kuće, sad bi ti svi oblaci bili na vidiku.

:zcepanje: Pa, ne zivim ja u nekoj zabiti, aman.
Ok, svako ima pravo na svoje misljenje, a ja sam svoje iznela. Porodica i drugarica su nesto do cega mi je stvarno stalo, i logicno da bi mi bilo tesko bez njih.
Decko je potrosna roba, samo je uvek u pocetku tesko prilagoditi se novoj.

Sta znam?? Sta znam?!?!? jos pitas...

Ali ipak ne bi mogla zamisliti zivot bez njega...i ni bez drugarica...verovatno ni bez svoje macke ili pauka sa ugla...tezak je ovaj zivot...

A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe? :cool:
Po ko zna koji put ponavljam, bilo bi mi tesko kad bih izgubila sadasnjeg decka, ali bih ga prebolela, jer bi se pojavio neko drugi, kapiras?
Porodicu ti niko ne moze zameniti, a meni ni drugaricu koja mi je kao sestra, da vise budemo nacisto sa ovim.
Uostalom, odgovori da li u tvom zivotu postoji neko do koga ti je stalo, ako vec to nisi uradio, ili si emotivno operisan, i pusti druge da to isto urade.

Pa, ako te nakon tog jednog neki drugi ima, i ako taj neko sa kim više nisi - takodje nadje nekog drugog, onda vi niste potrošna roba.

Pravilno je reći - veze su potrošna roba. Nikako ljudi (u tom smislu).

A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe? :cool:
Po ko zna koji put ponavljam, bilo bi mi tesko kad bih izgubila sadasnjeg decka, ali bih ga prebolela, jer bi se pojavio neko drugi, kapiras?
Porodicu ti niko ne moze zameniti, a meni ni drugaricu koja mi je kao sestra, da vise budemo nacisto sa ovim.
Uostalom, odgovori da li u tvom zivotu postoji neko do koga ti je stalo, ako vec to nisi uradio, ili si emotivno operisan, i pusti druge da to isto urade.

Krivo mi je sto jedna devojka ne moze da zamisli zivot bez mene, umire bez mene, da...:lol:

Ajde bre sta se primas k'o dete na oblandu ybt...za'ebavam se...

Omg, pogresno si napisala, pametnice... -.-
Napisala si " A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe?" trebala si napisati "A da tebi nije krivo sto bi neka devojka MOGLA zamisliti zivot bez tebe?" -.-

a inace ima devojaka koje se primaju na mene k'o dete na oblandu, ne brini ti nista malena ;) :heart:

i to uopste nije bilo poenta mog zezanja, al' dobro, ne kapiraju svi isto sale

Omg, pogresno si napisala, pametnice... -.-
Napisala si " A da tebi nije krivo sto neka devojka ne bi mogla da zamisli svoj zivot bez tebe?" trebala si napisati "A da tebi nije krivo sto bi neka devojka MOGLA zamisliti zivot bez tebe?" -.-

a inace ima devojaka koje se primaju na mene k'o dete na oblandu, ne brini ti nista malena ;) :heart:

i to uopste nije bilo poenta mog zezanja, al' dobro, ne kapiraju svi isto sale

Ljubavi, nisi shvatio poentu. To je tako namerno napisano, samo sto treba da bude shvaceno. Ljubim te puno, a sad idi smaraj nekog drugog. Mozda tu devojku zbog koje ti je toliko krivo. :)

Back