zeljko612
Domaćin
- Poruka
- 4.266
Postoji li neka osoba bez koje ne biste mogli da zamislite svoj zivot,neko za koga ste dosta emotivno vezani? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji li neka osoba bez koje ne biste mogli da zamislite svoj zivot,neko za koga ste dosta emotivno vezani?![]()
Zar i tebe?
Sta je ovo, devojcice samo ostavljaju decake. Strasne stvari se desavaju.
Postoji li neka osoba bez koje ne biste mogli da zamislite svoj zivot,neko za koga ste dosta emotivno vezani?![]()
bilo bi mi vrlo teško da zamislim svoj život bez sebe
bilo bi mi vrlo teško da zamislim svoj život bez sebe
NE
definitivno NE
vazda sam sama sebi bila dovojlna, mislim, tu je porodica, drustvo, decko, bla bla, ali apsolutno mi niko nije od egzistencijalne vaznosti
Iako nisam neko ko se preterano emotivno vezuje, ipak ne bih mogla bez svoje porodice, najbolje drugarice i decka. Kazu da vreme leci sve, ali ja mislim da mi zivot bez ovih osoba ne bi bio isti.
Ma jok bre...
Sta znam?? Sta znam?!?!? jos pitas...Sta ti znas o tome? Decka mogu da izuzmem, bilo bi mi tesko u pocetku, ali bih ga prebolela, jer uvek dodje drugi.
Ali sto se porodice i dugarice tice, tu je sasvim druga prica. Praznina bi uvek ostala.