Ima li života posle braka?

:eek:
..shta ti bi, stevca?
..punoletan chovek moze da bira vlast, da se zaposli i zivi od svog rada, da krivichno odgovara,
ali ne zna da li zeli dete? :think:
..da li nam se ovo vraca "ulaganje" u prezashticenost maloletnika i ispiranje mozgova kako su
"mladi, neiskusni, klinci, balavci, ne znaju, ne umeju, nece se snaci, nece oni to izdrzati"
i posledichno onesposobljavanje mladih za zivot sve do 30-ih ili 40-ih kada
mama i tata konachno odu u penziju pa mogu da nastave da im nadgledaju zivot 24/7? :think:

ma daj november pa imas 18godisnjaka nekog u bizini..pa pogledaj ga..zna kud goni od mladosti i bezbriznosti.
covjek od 18 jeste punoljetan ali zelen.
ogromna vecina koja je rodila u tim godinama je zbog nepoznavanja kontrac.sredstava ili neozbiljnosti.
e sad ima izuzetaka ako ih je zivot od malih nogu stisnuo pa su odrasli do 18te.

Zdravo svima!Moje pitanje nije baš vezano za ovu temu,ali nadam se da mi neko može pomoći oko dileme koju imam(o).Moj suprug i ja smo rešili da pokušamo spasiti naš brak i odlučili se za bračnog savetnika.Našla sam gde i šta ima,ko se time bavi,dilema je gde otići,da li u drževne institucije,da li privatno,kod koga?Ako neko nešto zna o ovome,puno bi nam pomogao!Hvala!z:poz:

Zdravo svima!Moje pitanje nije baš vezano za ovu temu,ali nadam se da mi neko može pomoći oko dileme koju imam(o).Moj suprug i ja smo rešili da pokušamo spasiti naš brak i odlučili se za bračnog savetnika.Našla sam gde i šta ima,ko se time bavi,dilema je gde otići,da li u drževne institucije,da li privatno,kod koga?Ako neko nešto zna o ovome,puno bi nam pomogao!Hvala!z:poz:

Na zalost ne mogu da vam pomognem, ali drzim vam palceve.
Mislim da dobar brak nema alternativu.
Puno srece :bye:

Back