Има ли верних?

Да кренем од себе: ја сам своје жене у мислима преварио бар 10 хиљада пута до сада. И то чиним сваки дан по неколико пута. КАд год угледам секси згодну жену, прво што ми дође на ум јесте како бих је слатко потпасиво! :per:
Јаче од мене. Ништа ту не могу.

Svako od nas je pomislio neke stvari koje nikad u normalnim okolnostima ne bi uradio, tipa ubiti coveka, skresati sefu u lice da je debil, ili imati seks sa nekom drugom osobom.
Domen fantazije, nema nikakvih problema, skroz normalno.

Да ли постоји један човек или жена који никада нису преварили свога партнера, чак НИ У МИСЛИМА??
Да ли је такво људско створење могуће?

Nemam problem sa mislima.. a narocito kada imam decka.

A nisam ni ovo drugo.... osim sto sam se ono jednom ljubila sa likom, pre nego sto je razlaz bio zvanican ^^

Ja nemam vremena ni za ovog svog, ponekad moramo da planiramo sex za, na primer, subotu popodne u 2, iako zivimo zajedno.
Mislim na malo duzi perverzniji sex, ne na onaj kratki od pola sata
Ne znam kad bi jos i ljubavnika strpala u sve to
A nemam vremena ni da se setim toga ili da pomislim

Ja nemam vremena ni za ovog svog, ponekad moramo da planiramo sex za, na primer, subotu popodne u 2, iako zivimo zajedno.

seks је веома важан за здрав живот, знаш. Бар слушај љубавника, он ће ти сигурно рећи кад је право време за пљескање.

ali, bas je super sto nadjes vreme za forum...

To sam i ja pomislio :hahaha:

- - - - - - - - - -

Kad ovo procitam,pitam se da li u opste imas vremena i da ides u wc,ili se i to planira za recimo cetvrtak pre jutarnje kafe?:heart:

Back