laistili
Početnik
- Poruka
- 20
Ako ima da li je neko ima iskustva sa masinskim pranjem i susenjem patika ali ne u sopstvenoj ,ves masini vec u specijalizovanoj za te svrhe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ima da li je neko ima iskustva sa masinskim pranjem i susenjem patika ali ne u sopstvenoj ,ves masini vec u specijalizovanoj za te svrhe
Aham znam..a inace se peru jednom u 3 meseca mozda i redje
Ne vidim šta je problem staviti patike u mašinu? Zašto bi neko drugi to radio?
Affro, ja takođe prvi put čujem za specijalan program za patike, ali svaka mašina ima program za ručno pranje ili brzo pranje bez centrifuge, tako da....živele moderne tehnologije...
Da secam se toga kad mi je keva ofarbala bele starke i izasle braon
Ja ništa, ali apsolutno ništa ne perem ručno. Patike mm i deca nose kožne, ja ih potrpam sa nekim šarenim vešom, mašina ih opere i iscentrifugira, i budu kao nove. Inače, moj sin srednjoškolac nosi 2 godine patike svakodnevno u školu, i ja ih perem u mašini i ništa im ne fali. Onda te patike počne da koristi za fizičko još 2 godine, tako da one posle 4 godine intenzivnog nošenja i pranja u mašini za veš budu pohabane. Zašto bi ih onda prala na ruke?
Ja ima "starke" iz devojačkih dana, a udata žena sam već 19 godina, koje, istina ne nosim često, ali za 20 godina sigurno su oprane 40 puta. Ništa im ne fali, nigde se nisu odlepile, verovatno ću i unučiće šetati u njima.
Ne mogu da verujem da detetu u razvoju za cetiri godine ne poraste noga ni za jedan broj. Mojim je tek sad malo usporio rast noge a do ove godine ni celu skolsku godinu nisu mogli nositi iste patike. Valjda je to drugacije kod svih.
I za one koji kazu da je rucno mucenje..pokvase se toplom vodom..pospe preko i unutra prasak..sipa toplija voda..to odstoji recimo dok se voda ne ohladi..i na kraju se operu mekom stranom sundjera..sto traje 5 minuta..ispere..nevidjeno mucenje da bi patike trajale 5x duze