Ima li Srbija kralja ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
junkamarko sta bi se desilo bez njega?elektrifikacija i razvoj industrije.to sto si rekao je STA BI BILO KAD BI BILO.....ne nismo afrika mi smo gori od afrike a sta je uradjeno za 28 godina u zemlji od kad nema tita?pa na nas racun se zezaju predsednici africkih drzava "kazu nismo mi tamo neka drzava....ejjjjjjjj!!!!

brate,dobili smo od amerike sto milijardi bespovratnih kredita i time smo uradili industralizaciju..a kad je copavi umro deca komunizma su krenula da da drpaju i od tad ne prestaju..to su ljudi koji su dosli negativnom selekcijom do toga sto imaju..unistili su svakog ko je sposoban ili ga oterali odavde..i to traje i traje i traje:rtfm:

dikane,sve sto ti pisem su gole cinjenice i nista vise,kod tebe je onda problem ako ti te cinjenice ne mozes da prihvatis i to sto za sve nevolje ovog naroda krivis coveka koji je mrtav skoro 30 godina a za vreme njegovog zivota svi su mu klicali i kleli se u njega.zato ti ponavljam razmisli malo o tome sta su srbi uradili za sebe od 1389 do 2008 pa kad shvatis cinjenice i dogadjaje onda pocni da optuzujes druge koji su gradili ovu zemlju.ovu zemlju su gradili mladi ljudi nasih godina koji sad imaju 80 90 godina,a pogledaj danasnju omladinu,splavovi,droga,kriminal,samoubistva,i onda takvi dodju ovde i sole drugima pamet i meni objasnjavaju neke stvari iz istorije,a ja studiram istoriju.

BESPOVRATNIH-prava rec,sto sad neki politicar ne dobije to?zato sto ni jedan nije do kolena titu.mi svi znamo i vidimo gde su ti krediti otisli i na sta su potroseni.ti koji su dosli posle tita nisu komunidti vec lopovi i nacionalisti.jugoslavija je 1980 sa 20 000 000 stanovnika bila zaduzena 20 milijardi dolara,2008 jedna hrvatska sa 4 miliona stanovnika je bila zaduzena 40 milijardi dolara,o cemu se ovde govori?

dikane,sve sto ti pisem su gole cinjenice i nista vise,kod tebe je onda problem ako ti te cinjenice ne mozes da prihvatis i to sto za sve nevolje ovog naroda krivis coveka koji je mrtav skoro 30 godina a za vreme njegovog zivota svi su mu klicali i kleli se u njega.zato ti ponavljam razmisli malo o tome sta su srbi uradili za sebe od 1389 do 2008 pa kad shvatis cinjenice i dogadjaje onda pocni da optuzujes druge koji su gradili ovu zemlju.ovu zemlju su gradili mladi ljudi nasih godina koji sad imaju 80 90 godina,a pogledaj danasnju omladinu,splavovi,droga,kriminal,samoubistva,i onda takvi dodju ovde i sole drugima pamet i meni objasnjavaju neke stvari iz istorije,a ja studiram istoriju.
претерујеш
nabroj mi decu bivsih pripadnika kom partije.u milosevo doba bi dobio "davdeste po turu"a mucenje sredinom dvadesetog veka,u cemu je razlika?nisu bajke vec istorijske cinjenice,karadjordjevici su dali hrvatskoj banovinu unutar kraljevine,

Пера :arrow: Ива Стамболић
Дража :arrow: Мира Марковић- баба јула
влаховићи-ђиласи---и ко ће знати
деда Мићун

opste dobro na golom otoku od 1949 do 1956 je bilo 16 ooo zrtava,to su zvanicni podaci udbe nema nikakvih 100 000 srba na golom otoku.
само из Београда 16 000 ДА
a zapitaj se koliko je bilo zatvorenika u vreme kraljevine,politickih zatvorenika i kako su zatvarani jer su govorili "protiv dinastije"......
titorobijas01ds4.jpg

мислиш на овог робијаша
a taj podatak o broju zatvorenika na golom otoku je objavljeno na nasim medijima i to je zavanican podatak jer su otvoreni arhivi bas za taj period.

која ти је фора са тим порукама више ....напиши једну целу

ja ne kukam ti kukas za njim.lepo si napisao 30 godina je mrtav.16 000 iz beograda,da vrlo zanimljivo onda si ti vise upucenije nego ovi sto su radili u udbi.vlahovic,djilas,micunovic pa to nije moj problem.njihov problem su oni koji glasaju za ds.mira markovic nije komnunista,znas ja kad kazem da sam car havaja to ne znaci da je istina.da,mnogo politickih zatvorenika u doba kraljevina koji su zatvarani samo zbog toga jer su izgovorili losu rec u vezi dinastije itd.....dikane ako nemas nista pametnije da kazes neke cinjenice zaista onda nemoj da pises.ako ne mozes prihvatiti istinu sta da ti kazem?

BESPOVRATNIH-prava rec,sto sad neki politicar ne dobije to?zato sto ni jedan nije do kolena titu.mi svi znamo i vidimo gde su ti krediti otisli i na sta su potroseni.ti koji su dosli posle tita nisu komunidti vec lopovi i nacionalisti.jugoslavija je 1980 sa 20 000 000 stanovnika bila zaduzena 20 milijardi dolara,2008 jedna hrvatska sa 4 miliona stanovnika je bila zaduzena 40 milijardi dolara,o cemu se ovde govori?

o globalizaciji ili neokolonijalizmu..a pare smo dobili zato sto smobili van varsavskog pakta..inace bi nam bilo ko i ostaloj istocnoj braci..nego dobra tekma..odo da damgle

кад би ти знао да ја због тога не могу да спавам већ ноћима
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

да бог да их било 40 хиљада а били задужени 400 000 000 милијарди еура а не долара:rtfm:

i ja odoh da se spremam veceras opet radim nocnu.podrav,nastavicemo raspravu.

pa ni mene se ne tice koliko su duzni nego ti navodim primer,a nadji koliko je srbija zaduzena prema spolja pa ne znam da li ces se tako smejati.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back