Кратко и јасно има ли овој земљи спаса? Дугорочно?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молим вас да гласате на анкети![]()
Kratko i jasno, ima! samo treba da se manje paniči, spinuje krade i otima, a da se više radi.
Kratko i jasno, ima! samo treba da se manje paniči, spinuje krade i otima, a da se više radi.
То исто као да кажеш има ако пронађемо нафту, дијаманте, злато и еликсир за бесмртност.
Ima, sto rece postovani kolega ,okrenimo se radu. Nismo mi lenj narod. Losi smo u organizaciji i sto se najgori bave politikom.
Nisu to tako nedostižni ciljevi, na kraju u nekoj meri smo ove stvari imali. Sad manje ili više pitanje je, ali smo imali.
Бојим се да смо дошли у ситуацију да сами себи више не можемо помоћи, потребно је чудо са стране кога неће бити. Девастација је комплетна, морална, духовна, материјална, политичка, државно-правна, традиције... Државу нико не поштује а народ је у дубиози сваке врсте. Осећа се велика неизвесност.
Pijani Marić:"U Srbiji kad neko umre kažu- spasao se."![]()
Ko sto niko sa strane nece doci u tvoju kucu da ti uredjuje stanje, nece doci ni u Srbiju jer sve sem Srba boli qurac za nas , i interesujemo ih tek toliko koliko mogu da nam uzmu para i zarade.
Ako ti nisi spreman da se menjas na bolje, i odbacujes ono sto je lose, niko ti ne moze pomoci. Svako od nas sam mora tu promenu da uradi u sebi.
Nema pomoci dok Srbi glasaju guzicom umesto obrazom. Dok glasaju za ono sto im dupe kaze umesto mozak i srce.
који то ви![]()
Бојим се да смо дошли у ситуацију да сами себи више не можемо помоћи, потребно је чудо са стране кога неће бити. Девастација је комплетна, морална, духовна, материјална, политичка, државно-правна, традиције... Државу нико не поштује а народ је у дубиози сваке врсте. Осећа се велика неизвесност.
Ми , комунистит људи који су ову државу и створили да би је ви уништили
Е нека Фала понуђен ко почашћен