Ima li smisla?

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нема смисла ћутати, јер се тиме не решава ништа. Ако проблeм постоји, он неће нестати ћутањем.
Ћутати пар минута да се смире страсти, то је О.К.
Али ћутати пар дана, или пар недеља...шта се тиме решава?
:confused::confused:

:tick:

Baš to... kao, ignorisanje, izbjegavanje ili guranje problema pod tepih će riješiti nešto...:confused:
Ili onaj fazon - što da ti objašnjavam, kad bi trebalo da vidiš šta mi smeta... misliiiim... :roll:

Ne ali najjace - yasto bi ja trebalo da se zanimam sta kome smeta?
Sta sam onda detektor za tudje emocije?!
E bre imam ja svoje vreme i svoj zivot i svoje poslove, ako nekom nesto smeta neka mi kaze.... ako nece, i ne mora, bas me briga, udri brigu na veselje

Sto se tice prijateljstva..sitnica moze napraviti cudo za sva vremena i tu se obicno drvi i tera do kraja..niko nece popustiti..pa i nije neka steta ako otvoreno ne priznaje krivicu..nema smisla ako partner ponavlja nonstop neke stvari koje izbacuju iz takta..inace se treba miriti posle par minuta

Biti ljut? Ne pricati jedno s drugim?
Znas ono:
Uradio si to sto mi se ne svidja i ja sam sad ljuta i necu se odljutiti dok...???
Jel imate vi takve dane/momente/sate/mjesece?
I koliko dugo mozete izdrzati da budete ljuti?

Па, има смисла.
Ако ме неко жестоко изнервира, заиста не могу да га гледам. Кад ме прође, биће све ок :)

Nema smisla...kad mi nesto smeta, to i kazem...mada desi se da ponekad treba da razmislim o situaciji, necijem postupku kako bih uvidela zbog cega je uopste do toga doslo...i tad cutim...
ili smorim se kad neko ponavlja jedne te iste greske i tad vise nemam snage da o bilo cemu pricam, zato samo cutim...a to cutanje moze mnogo da traje...i po par dana...

e kad sam povredjena jednostavno ne mogu da komuniciram sa tom osobom...ne mogu jer imam utisak da me gusi....i sklonim se dok ne presaberem redove....mene je tesko povrediti, jako tesko, jer nisam osetljive prirode ali kad se to desi, nema me jedno vreme.....

Znas ono:
Uradio si to sto mi se ne svidja i ja sam sad ljuta i necu se odljutiti dok...???

Ja kada se naljutim,ja se jos brze i odljutim...:) Pa,svakome dodje zuta minuta,pa ako si mi tada u blizini,a ti onda begaj...:) Ne mogu da izdrzim dugo da se ljutim,jer se time nista ne postize,i samo napravim po obicaju jos goru situaciju.Davno sam skontala da lepa rec i gvozdena vrata otvara.Dakle,kazem odmah sta mislim,sta me muci,lepo resim to na licu mesta i idem dalje. :) Otvoren razgovor sta kome smeta je najbolji.

Znas ono:

volim odmah rascistiti situaciju kad je svadja sa partnerom u pitanju.
lutnja, ne pricanje mi je besmisleno i djetinjasto u vezi.
ali zato je moj partner kralj u tom glupiranju tipa-ljut sam , pusti me...:roll::roll::roll:

Znas ono:

To je losa osobina kad se neko naduri. Bezveze skroz, ja pokazem da sam ljuta, ili povredjena, sta god i onda pricam o tome. Cutanje ne podnosim organski

mrzim durenje i duribabe me iscrpljuju pa ih izbegavam.
mislim, koja je poenta - ja sam sad ljuta i necu ni rec reci a ti vidi sta ces i kako ces..bez veze je
kad me neko ko mi je blizak povredi, naljuti, uvredi onda (tim redom): vicem, raspravljam se, pricam, slusam odgovor, repliciram, sve u nedogled ... ili bar do postizanja sporazuma. desava mi se da me ljutnja drzi dugo, ali samo u odnosu na odredjene segmente zivota - onda imam utisak da se moj bes hrani samim sobom i to moram da prekratim, cak i ako mi taj neko nije blizak ili sam prvobitno odlucila da precutim

Znas ono:

Kod mene ima smisla da ne pričamo, jer u afektu kažem i šta treba i šta ne treba tako da, oni koji me znaju, puste me da "splasnem" pa onda razgovaramo kao ljudi.

Back