da, ti znas da sam ja uvek u pravuSjajno ste protumačili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, ti znas da sam ja uvek u pravuSjajno ste protumačili
Веома, код оних који то читају са својом памећу, и отворени су за нова сазнања.Koliko je to zapravo efektivno,
ja podnosim svakake idiote al oni mene nikakoDosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti
Koliko je to zapravo efektivno,
jel postoji cilj te rasprave kad i Vi, a i mi znamo da povodm toga ništa ne preduzimate da promenite
Zbog cega ne podnosite politicke neistomisljenike, kad znate da direktno ne mogu da vam naude
Vec je to samo njihova misao
Ps: nadam se da ne postoji vec neka tema o ovome, unapred se izvinjavam : )
Dosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti
jel postoji cilj te rasprave kad i Vi, a i mi znamo da povodm toga ništa ne preduzimate da promenite
Zbog cega ne podnosite politicke neistomisljenike, kad znate da direktno ne mogu da vam naude
Dosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti
Zato što se ovde već 17 godina piše kako je Rusija visokorazvijena privreda i kolevka demokratije, a ja znam da je obratno.
Za advokate kazu da nemaju dusu
Ma kakva rasparva i krecet ono ovo
Mir ♡ Tolerancija ♡
opustite se kolega...bitno je da vi imate jasne stavove, a to da li neko nekada nenamerno ili namerno pogresno ili izvrnuto to javno tumaci ili prenosi, to je pitanje za njega ma ko taj bio. naravno da komunisti mogu biti rodoljubi... niko ovde ne generalizuje, dobroЈа сам рођен у емиграцији и одрастао уз апсолутна појмовања моралних подела али сам на форуму научио да и комунисти могу да буду родољуби.
Не знам да ли ти је питање ограничено на домаћу политику у коју се не мешам.
Ту је константно увредљиво страначко препуцавање али се то лако доводи у ред да има воље контра интереса.
Такође би у општем било реда и начина кад би модерација одржавала стандарде и сваки непристојан начин обраћања засекла у корену.
Прво моје искуство је било када сам по неком питању поставио списак релевантне литературе и био (од миљеника модерације) оцрњен као четворонога животиња без интервенције модератора.
Та модерација је крива за тон и стандард политичке дискусије јер дозвољава свакакво троловање и спамовање на штету теме.
Нпр поводом Донбаса, Сирије, Авганистана итд често се од западњачке стране чује осуђивање "српског назадног менталитета" што можда може да буде предмет за социологе и културне антропологе али никако не може да буде политички аргумент.
Као што је достојанствена и умерена Јевропа приметила питање је потрагом идентитета и усиљеним и површним асимилацијама ради статуса што нас враћа на стандарде форума.
Чим модерација произвољно и малограђански категорише "степен" увреде и дозвољава свакојако троловање и спамовање (чак и тако декларисано) а казни одговарајуће реаговање, не зна за стандрд а никако за поштење.
opustite se kolega...bitno je da vi imate jasne stavove, a to da li neko nekada nenamerno ili namerno pogresno ili izvrnuto to javno tumaci ili prenosi, to je pitanje za njega ma ko taj bio. naravno da komunisti mogu biti rodoljubi... niko ovde ne generalizuje, dobronekad generalizujemo, ali znamo svi ispod toga da je covek covek ako ima ljudske osobine ma kom pokretu ili stranci pripadao. rodoljublje je prava rec, a ne nacionalni zanos ili nacionalna histerija.
Намерно су таква.Питања су нејасна...
Страх од усамљености, потреба за "припадношћу групи", изложеност притиску- све то увлачи људе слабијег карактера и воље (ауторитарне личности) у тај вортекс псеудо- нацизма запада, који већ неких 70-ак година терорише већи део света; не бих ја више о томе, само бих упутио на неспоран научни рад Ериха Фрома, који све то лепо објашњава у "Бекству од слободе".Такви у име западних "вредности" карикирањем пљују на сваку дискусију људских вредности ван блоковских и страначких појмовања уз погрдно категорисање саговорника као крезубог и грбавог што је модерацији прихватљиво док народни израз у реаговању није.
Не слажем се са овим, пријатељу; не могу децу учити "уљуђивању" они, који су и сами неуљуђени.позабавите се дечицом поред фенси активности, уљудите их да неби сутра била на своју штету одљуђена од народа.
opustite se kolega...bitno je da vi imate jasne stavove, a to da li neko nekada nenamerno ili namerno pogresno ili izvrnuto to javno tumaci ili prenosi, to je pitanje za njega ma ko taj bio. naravno da komunisti mogu biti rodoljubi... niko ovde ne generalizuje, dobronekad generalizujemo, ali znamo svi ispod toga da je covek covek ako ima ljudske osobine ma kom pokretu ili stranci pripadao. rodoljublje je prava rec, a ne nacionalni zanos ili nacionalna histerija.
tolerancija prema neistomisljenicima je pre 30 godina dovela do rata. Mi smo napadali Milosevica na Terazijama i njegovu politiku, DOK JE GLAVNA OPASNOST BILA , MAHOM, CRNOGORSKI KONTIGENT GRADJANA SRBIJE, KOJI JE SA 100 POSTO PODRZAVAO MILOSEVICEVU POLITIKU.Dosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti