Ima li smisla: Političke rasprave ?

Da li po Vama imaju smisla političke rasprave

• Ukupno glasova
    10
Dosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti

Koliko je to zapravo efektivno,
jel postoji cilj te rasprave kad i Vi, a i mi znamo da povodm toga ništa ne preduzimate da promenite

Zbog cega ne podnosite politicke neistomisljenike, kad znate da direktno ne mogu da vam naude
Vec je to samo njihova misao

Ps: nadam se da ne postoji vec neka tema o ovome, unapred se izvinjavam : )
ja podnosim svakake idiote al oni mene nikako

Dosta se raspravlja o politici ovde, trenutnom stanju, rezimima....a kamoli u stvarnosti

jel postoji cilj te rasprave kad i Vi, a i mi znamo da povodm toga ništa ne preduzimate da promenite

Zbog cega ne podnosite politicke neistomisljenike, kad znate da direktno ne mogu da vam naude

Ја сам рођен у емиграцији и одрастао уз апсолутна појмовања моралних подела али сам на форуму научио да и комунисти могу да буду родољуби.

Не знам да ли ти је питање ограничено на домаћу политику у коју се не мешам.
Ту је константно увредљиво страначко препуцавање али се то лако доводи у ред да има воље контра интереса.

Такође би у општем било реда и начина кад би модерација одржавала стандарде и сваки непристојан начин обраћања засекла у корену.

Прво моје искуство је било када сам по неком питању поставио списак релевантне литературе и био (од миљеника модерације) оцрњен као четворонога животиња без интервенције модератора.

Та модерација је крива за тон и стандард политичке дискусије јер дозвољава свакакво троловање и спамовање на штету теме.

Нпр поводом Донбаса, Сирије, Авганистана итд често се од западњачке стране чује осуђивање "српског назадног менталитета" што можда може да буде предмет за социологе и културне антропологе али никако не може да буде политички аргумент.

Као што је достојанствена и умерена Јевропа приметила питање је потрагом идентитета и усиљеним и површним асимилацијама ради статуса што нас враћа на стандарде форума.

Чим модерација произвољно и малограђански категорише "степен" увреде и дозвољава свакојако троловање и спамовање (чак и тако декларисано) а казни одговарајуће реаговање, не зна за стандрд а никако за поштење.

Не расправља се.. моделише се 'политичка свест'

Уствари наврће на 'своју веденицу'

Свим средствима се принужавају све и сви који ишта напишу да робоју само своме погледу ....

Ако се тај поглед слаже са моделацијом .. у реду је ....

Чак и ако је као оружје погодан у борби са непријатељима моделације ... у реду је ....

по Романском принципу ' штетник мога штетника је мени користан '

Zato što se ovde već 17 godina piše kako je Rusija visokorazvijena privreda i kolevka demokratije, a ja znam da je obratno.

УСА је у 20ом веку изгубила 1 милион становништва у свим ратовима.

Само у Великом и Светском рату европа је изгубила 100 милиона ....

Пропорционално је и материјално уништавање ...

Америка је једно велико зло које убија и уништава по свету .....

Za advokate kazu da nemaju dusu

'љубав за љубав , а сирење за паре '

Немају ни на пијаци сељаке и сељаци .. немају ни трговци .. ни војска .. ни религиозни предводници ....

душе нико нема ..

сем понеке туђе деце и понеких који о туђој деци брину ...

Питања су нејасна...

Има ли 'смисла' расправа ?!

Расправа има смисла толико да се изнесу погледи и ставови .....

Једно од питања би било ... право за поставити .. 'какав је смисао фаворизовања моделацијом одрежених ставова и погледа'

Лаж је да моделација то не ради ....

Као да имамо вучића .. жиласа .. али на форуму ...као да имамо Амера Руса Кинеза Турчина ... који свако мишњење черупа и транџира

и укалупљује у своје Бело Дворско виђење и визију

Ја сам рођен у емиграцији и одрастао уз апсолутна појмовања моралних подела али сам на форуму научио да и комунисти могу да буду родољуби.

Не знам да ли ти је питање ограничено на домаћу политику у коју се не мешам.
Ту је константно увредљиво страначко препуцавање али се то лако доводи у ред да има воље контра интереса.

Такође би у општем било реда и начина кад би модерација одржавала стандарде и сваки непристојан начин обраћања засекла у корену.

Прво моје искуство је било када сам по неком питању поставио списак релевантне литературе и био (од миљеника модерације) оцрњен као четворонога животиња без интервенције модератора.

Та модерација је крива за тон и стандард политичке дискусије јер дозвољава свакакво троловање и спамовање на штету теме.

Нпр поводом Донбаса, Сирије, Авганистана итд често се од западњачке стране чује осуђивање "српског назадног менталитета" што можда може да буде предмет за социологе и културне антропологе али никако не може да буде политички аргумент.

Као што је достојанствена и умерена Јевропа приметила питање је потрагом идентитета и усиљеним и површним асимилацијама ради статуса што нас враћа на стандарде форума.

Чим модерација произвољно и малограђански категорише "степен" увреде и дозвољава свакојако троловање и спамовање (чак и тако декларисано) а казни одговарајуће реаговање, не зна за стандрд а никако за поштење.
opustite se kolega...bitno je da vi imate jasne stavove, a to da li neko nekada nenamerno ili namerno pogresno ili izvrnuto to javno tumaci ili prenosi, to je pitanje za njega ma ko taj bio. naravno da komunisti mogu biti rodoljubi... niko ovde ne generalizuje, dobro :lol:nekad generalizujemo, ali znamo svi ispod toga da je covek covek ako ima ljudske osobine ma kom pokretu ili stranci pripadao. rodoljublje je prava rec, a ne nacionalni zanos ili nacionalna histerija.

Има број културолошких комплексаша и у земљи њихових аколита који забавне садржаје претварају у мерила цивилизације негирајући па и оправдавајући страдања и патње.
Такви у име западних "вредности" карикирањем пљују на сваку дискусију људских вредности ван блоковских и страначких појмовања уз погрдно категорисање саговорника као крезубог и грбавог што је модерацији прихватљиво док народни израз у реаговању није.

Детињарење ТВ беба.

opustite se kolega...bitno je da vi imate jasne stavove, a to da li neko nekada nenamerno ili namerno pogresno ili izvrnuto to javno tumaci ili prenosi, to je pitanje za njega ma ko taj bio. naravno da komunisti mogu biti rodoljubi... niko ovde ne generalizuje, dobro :lol:nekad generalizujemo, ali znamo svi ispod toga da je covek covek ako ima ljudske osobine ma kom pokretu ili stranci pripadao. rodoljublje je prava rec, a ne nacionalni zanos ili nacionalna histerija.

Ето прве фалинке холивудског кондиционирања, какво "опуштање" илити "relax" је у питању?
Говорим о наметнутом и активном подњармљивању брендовским (суб за декларативно овисне) стандардима као мерилима, како те?

Такви у име западних "вредности" карикирањем пљују на сваку дискусију људских вредности ван блоковских и страначких појмовања уз погрдно категорисање саговорника као крезубог и грбавог што је модерацији прихватљиво док народни израз у реаговању није.
Страх од усамљености, потреба за "припадношћу групи", изложеност притиску- све то увлачи људе слабијег карактера и воље (ауторитарне личности) у тај вортекс псеудо- нацизма запада, који већ неких 70-ак година терорише већи део света; не бих ја више о томе, само бих упутио на неспоран научни рад Ериха Фрома, који све то лепо објашњава у "Бекству од слободе".

Еј мили људи, не постоји вам ништа идентитетски од кафућина и иних страних пиз,дарија.
Пашће нови Рим и ви са њиме, позабавите се дечицом поред фенси активности, уљудите их да неби сутра била на своју штету одљуђена од народа.

позабавите се дечицом поред фенси активности, уљудите их да неби сутра била на своју штету одљуђена од народа.
Не слажем се са овим, пријатељу; не могу децу учити "уљуђивању" они, који су и сами неуљуђени.
Та деца ће боље проћи без поука таквих родитеља, а да је тако- видимо већ данас, када та деца више презиру западне "вредности" од претходних генерација.
Логично; боље неваспитан, него погрешно "васпитан"...

Извини, изгледа да си добронамеран али сам реаговао на претпоставку и тон па, уз вино, можда и прегрубо.

tolerancija prema neistomisljenicima je pre 30 godina dovela do rata. Mi smo napadali Milosevica na Terazijama i njegovu politiku, DOK JE GLAVNA OPASNOST BILA , MAHOM, CRNOGORSKI KONTIGENT GRADJANA SRBIJE, KOJI JE SA 100 POSTO PODRZAVAO MILOSEVICEVU POLITIKU.
Umesto da se obracinamo sa takvima, za koje smo znali da glasaju za Hitlera, pardon, za Milosevica, pa tek onda da krenemo na Milosevica, mi smo (uz pomoc , od strane amerike, kontrolisane opozicije , Micunovica, Draskovica, Seselja.......opet sve crnogorci,...........) dzuprili na Terazijama protiv Milosevica. Pa cak i kad su iz Crne Gore pristgli batinasi da brane Milosevica, jos uvek nismo znali da su te batinase i Milosevica doveli nasi "sugradjani", komsije.....poreklom iz crnogorskih pecina.

Daklem, sve se moze promeniti, ako se sa promenama krene od komsiluka pa onaj na vrhu politike onda pada automatski.

Back