Ima li sanse da muslimani prihvate ljudska prava

Svaki normalan covjek je ujedno i religiozan covjek.Ljudi na Zapadu nisu optereceni Marksizmom i religiju ne dovode do opijuma kao sto je to rekao Karl Marks.Vidite, zar nije pozitivno kada se vise vole crnkinja i bijelac zbog iste vjere nego da se ljudi zatvaraju u iste nacije i da se dijele na nacionalne getoe.Tu se vodi slobodarstvo koje trebamo imati svi mi.

kako si ti kontradiktoran...ovamo govoris kako bi iskljucivo ozenio muslimanku...a sad kritikujes istonacionalnu getoizaciju...meni si licno sve manje jasan...

Ako racunas da su Krscani, Muslimani i Zidovi nacije onda se slazem da se treba medjusobno voljeti unutar nacije.Ali, Islam dozvoljava cak brakove i sa drugim vjerama ali to je izbor pojedinca da je moguce da ozeni musliman Krscanku ili Zidovku a nikako politeistkinju i da sa njom zivi u uvjetima da ona moze odrzavati svoju maticnu vjeru dok bi se djeca vaspitavala po Islamskim obicajima.Ma necu da vam pricam vec sve znate da je to tako i u Krscanstvu.Nisam kontradiktoran nego sam patriota za svoju naciju musliman to jest vjersku naciju musliman.

Lak je za onoga ko zeli da primi Islam.Eto to je odgovor na ovu sugestiju.Ko ne zeli da primi Islam naravno da ce ga smatrati teskim.Nisu ludi Meksikanci da primjau islam.Oni to vole i svaka im cast sto su dopsutili sirenje Islama u Meksiku.Mozda ce u nekoj telenoveli da se pojavi neki musliman ili muslimanka.

Prvo Meksiko je jedna od zemalja u kojoj je katolicanstvo najdublje ukorenjeno, ne znam da li mogu i reci da su mozda oni i najveci katolici, odnosno da najvise postuju katolicanstvo i propise. To sto u telenovelama prikazuju obavezno nekog popa i toliko se mole, i nadu u bolje sutra polazu upravo preko svoje vere jos je jedan dokaz koliko je njima katolicanstvo bitno. Znaci Meksikanci ne primaju islam.

Drugo, pogledaj kakvu si temu postavio. Govoris o tome da li ima sanse da muslimani prihvate ljudska prava, to pretpostavljam znaci da se trenutno u islamu ne postuju ljudska prava? Pa zasto bi onda iko prihvatao islam a tim prihvatanjem gubi ljudska prava koja ti u svom prvom postu kazes da postoje u turskoj i tunisu.

Svaki post ti je razlicit i kontradiktoran. Jel ti ti razmisljas o ulasku u Islam pa pitas za savet?

Svaki normalan covjek je ujedno i religiozan covjek.Ljudi na Zapadu nisu optereceni Marksizmom i religiju ne dovode do opijuma kao sto je to rekao Karl Marks.Vidite, zar nije pozitivno kada se vise vole crnkinja i bijelac zbog iste vjere nego da se ljudi zatvaraju u iste nacije i da se dijele na nacionalne getoe.Tu se vodi slobodarstvo koje trebamo imati svi mi.
pa nije normalno da se neko voli zbog vere a ne zbog onoga sta jeste i kakav je.missim izjave :roll:
Lak je za onoga ko zeli da primi Islam.Eto to je odgovor na ovu sugestiju.Ko ne zeli da primi Islam naravno da ce ga smatrati teskim.Nisu ludi Meksikanci da primjau islam.Oni to vole i svaka im cast sto su dopsutili sirenje Islama u Meksiku.Mozda ce u nekoj telenoveli da se pojavi neki musliman ili muslimanka.
je li marine,jel ti pokusavas kao slucajno ovim temama da propagiras islam ovde il se meni pricinjava....malo malo,od neutralno postavljene teme i ljudskih prava dodjosmo do nekakvog konvertovanja hriscana u muslimane :eek: :roll:

+ :neutral:
reyes-catolicos123.jpg

Back