Truman
Elita
- Poruka
- 23.438
... između toga da ste u vezi sa nekim zbog para ili zbog fizičkog izgleda? Kad malo bolje razmislim ne vidim neku suštinsku razliku, i jedno i drugo su spoljne manifestacije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako pitas nesto valjda se trudis da citas odgovore, ili reci sta ne razumes da objasnim?
pa uopšte ne razumem šta si htela reći, pišeš zavučene komentare. Pitanje je prosto - ima li suštinske razlike kad si s nekim zato što je frajer od toga kad si s njim jer ima para? Neke devojke pale pare, a neke izgled...
pa uopšte ne razumem šta si htela reći, pišeš zavučene komentare. Pitanje je prosto - ima li suštinske razlike kad si s nekim zato što je frajer od toga kad si s njim jer ima para? Neke devojke pale pare, a neke izgled...
pa naravno da ima
kad si s nekim jer ima para to znači da ne postoji fizička privlačnost
a kad si s nekim jer ti se sviđa kako izgleda to automatski podrazumeva fizičku privlačnost
a kod čoveka je razlika između odnosa sa i bez privlačnosti ono što te odnose suštinski determiniše
kakva su ti ovo glupa pitanja ne razumem
E pa vidiš, i ja sam tako nekada mislio...al čini mi se da ima i žena kojima fizički izgled nije toliko bitan već materijalna sigurnost. Ne praviš razliku između seksualne privlačnosti i fizičkog izgleda. Ti skupovi se samo delimično poklapaju.
Pusti plejboj zečice. A mi muški se ipak razlikujemo od žena...kod njih je to malo komplikovanije nego kod nas.
Kako ne znas..kada si unapred dao svoje misljenje u uvodnom postuJa pitam, vi dame odgovarate...otkud ja znam![]()
pa ako pitas nesto valjda se trudis da citas odgovore, ili reci sta ne razumes da objasnim?
biologija je da žene biraju muškarce i po ponašanju...alfa mužjake karakteriše dominantnostŠta je pećinskoj ženi trebao lepotan, ako nije umeo da ulovi divljač
![]()