Ima li razlike...?

kao muka ti je ali ovaj te placa, ili muka ti je ali ga/je shetash? a moras i da mu ugadjas da bi pristao?
ali ti je muka svejedno
pa to jedino ako se pojavi neko gde osetis valjda sta "treba", a ovo je posao onda, ta veza
a ovaj to ne primecuje znaci on je obicno zaljubljen i ne provaljuje da ti mutis?

pa uopšte ne razumem šta si htela reći, pišeš zavučene komentare. Pitanje je prosto - ima li suštinske razlike kad si s nekim zato što je frajer od toga kad si s njim jer ima para? Neke devojke pale pare, a neke izgled...

pa s nekim si valjda jer ti se on svidja, zaljubljen si i slicno kako se vec to zove?
a kad nisi zato onda je neki dogovor izmedju vas? precutni ili ne... je l to veza ili nije

- - - - - - - - - -

znaci on je frajer ali mi se ne svidja nego da ga pokazujem?

pa uopšte ne razumem šta si htela reći, pišeš zavučene komentare. Pitanje je prosto - ima li suštinske razlike kad si s nekim zato što je frajer od toga kad si s njim jer ima para? Neke devojke pale pare, a neke izgled...

pa naravno da ima
kad si s nekim jer ima para to znači da ne postoji fizička privlačnost
a kad si s nekim jer ti se sviđa kako izgleda to automatski podrazumeva fizičku privlačnost
a kod čoveka je razlika između odnosa sa i bez privlačnosti ono što te odnose suštinski determiniše
kakva su ti ovo glupa pitanja ne razumem

pa naravno da ima
kad si s nekim jer ima para to znači da ne postoji fizička privlačnost
a kad si s nekim jer ti se sviđa kako izgleda to automatski podrazumeva fizičku privlačnost
a kod čoveka je razlika između odnosa sa i bez privlačnosti ono što te odnose suštinski determiniše
kakva su ti ovo glupa pitanja ne razumem

E pa vidiš, i ja sam tako nekada mislio...al čini mi se da ima i žena kojima fizički izgled nije toliko bitan već materijalna sigurnost. Ne praviš razliku između seksualne privlačnosti i fizičkog izgleda. Ti skupovi se samo delimično poklapaju.

E pa vidiš, i ja sam tako nekada mislio...al čini mi se da ima i žena kojima fizički izgled nije toliko bitan već materijalna sigurnost. Ne praviš razliku između seksualne privlačnosti i fizičkog izgleda. Ti skupovi se samo delimično poklapaju.

ali ti čoveče pitaš za razliku
naravno da plejboj zečice ne osećaju privlačnost prema Hjuu Hefneru, to ti je čisto materijalni interes.
A normalno je da ti budeš u vezi sa nekim zbog fizičkog izgleda, pa zamisli da imaš devojku koja liči na zvonara bogorodičine crkve

- - - - - - - - - -

Mislim, jesam ja šovinista donekle, al osuda žene jer je s nekim zbog toga što smatra njegov izgled privlačnim mi je totalno suluda

Back