Mislim,i ako postoji, da li dugorocno moze da se razvije u ocekivanje da onaj koji je podilazio bude onaj koji ocekuje podilazenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim,i ako postoji, da li dugorocno moze da se razvije u ocekivanje da onaj koji je podilazio bude onaj koji ocekuje podilazenje?
ja to ne bih radio ni za koje pare a naravno pametno smradovski sve mozeMislim,i ako postoji, da li dugorocno moze da se razvije u ocekivanje da onaj koji je podilazio bude onaj koji ocekuje podilazenje?
Ne razumem temu.
Mnogi nadredjeni vole uvlakuse pa se verovatno isplati podilazenje. Ali nece nikoga podilazenje samo po sebi naciniti sefom, ako je to bilo pitanje.
Ako ti je šefica dobra piička, treba to jebbati.Mislim,i ako postoji, da li dugorocno moze da se razvije u ocekivanje da onaj koji je podilazio bude onaj koji ocekuje podilazenje?
Ccc, koja sam ja stoka!Ako ti je šefica dobra piička, treba to jebbati.
Ccc, koja sam ja stoka!