ima li ovome leka ?

didy_yu:
Nije da ja sad imam neki veliki problem koji hocu u poverenju da vam saopstim ,moja okolina ,rodjaci i prijatelji smatraju da je to jednostavno deo moje licnosti ,ali mene sve to pocinje polako da nervira.O cemu se radi?JA STALNO MORAM DA BUDEM U NEKOG ZALJUBLJENA!Zaljubim se ,budem neko vreme sa njim ,cim osetim da se "hladim" trazim novu "zrtvu" i tako u krug.Jedino pravilo koje sam uspela da uocim je da onaj sledeci obavezno bude totalna suprotnost prethodnom.Divno je biti zaljubljen,neverovatno i euforicno stanje ,ali ja hocu da se uozbiljim !Citam ovde na forumu razne price ,ima i zena koje su pronasle ljubav svoh zivota i super im je ,ali ja ne kapiram kako bre ?!Pa ja cim provedem nekoliko meseci sa nekim vec mi je smrtno dosadno sa njim i ja jednostavno moram da idem dalje.Pa zamislite koliko je zanimljivih muskaraca na ovom svetu a ja da se zarobim samo sa jednim !Ne ide :D Salu na stranu ,hocu da se promenim i da naucim da volim nekog ,ali kako?Ja nikada nisam nekog VOLELA a kad se ja nekom ne dopadnem ,patim dva dana i idem dalje .Da ne pomislite da sam neka "prozdiracica muskaraca" ili tome sl.,sa vecinom mojih bivsih sam i dalje u kontaktu.Nisam od te vrste ljudi koje iskoriste nekog i odu.JA SAMO HOCU NEKOG DA VOLIM ,ne na nekoliko meseci vec za ceo zivot.Kako da to uradim i kako da se konacno smirim ?Imam 29 godina,nisam mlada i neizivljena ,ali sam vetropirasta :) Hajd sad da vas cujem

ma šta ti fali! :lol: sretnice
ti si bre otkrila tajnu večitog zaljubljivanja!
ženski kazanova na pomolu,heeeej! :-)

didy_yu:
Nije da ja sad imam neki veliki problem koji hocu u poverenju da vam saopstim ,moja okolina ,rodjaci i prijatelji smatraju da je to jednostavno deo moje licnosti ,ali mene sve to pocinje polako da nervira.O cemu se radi?JA STALNO MORAM DA BUDEM U NEKOG ZALJUBLJENA!Zaljubim se ,budem neko vreme sa njim ,cim osetim da se "hladim" trazim novu "zrtvu" i tako u krug.Jedino pravilo koje sam uspela da uocim je da onaj sledeci obavezno bude totalna suprotnost prethodnom.Divno je biti zaljubljen,neverovatno i euforicno stanje ,ali ja hocu da se uozbiljim !Citam ovde na forumu razne price ,ima i zena koje su pronasle ljubav svoh zivota i super im je ,ali ja ne kapiram kako bre ?!Pa ja cim provedem nekoliko meseci sa nekim vec mi je smrtno dosadno sa njim i ja jednostavno moram da idem dalje.Pa zamislite koliko je zanimljivih muskaraca na ovom svetu a ja da se zarobim samo sa jednim !Ne ide :D Salu na stranu ,hocu da se promenim i da naucim da volim nekog ,ali kako?Ja nikada nisam nekog VOLELA a kad se ja nekom ne dopadnem ,patim dva dana i idem dalje .Da ne pomislite da sam neka "prozdiracica muskaraca" ili tome sl.,sa vecinom mojih bivsih sam i dalje u kontaktu.Nisam od te vrste ljudi koje iskoriste nekog i odu.JA SAMO HOCU NEKOG DA VOLIM ,ne na nekoliko meseci vec za ceo zivot.Kako da to uradim i kako da se konacno smirim ?Imam 29 godina,nisam mlada i neizivljena ,ali sam vetropirasta :) Hajd sad da vas cujem

Radi se o ubrzanoj ekscitaciji tvoje biovlast seksualnosti, analogno preuranjenoj ejakulaciji kod muskaraca.
Trebalo bi da ima leka, ne znam.
Kazes da imas 31 god, to znaci da polako ulazis u period kada je poriv za seksom kod zena najaci, sto si svakako vec pocela da osecas, verovatno ce taj seksualni faktor odigrati kljucnu rolu u tvom vezivanju i smirivanju sa nekim na duze staze. Svako dobro

hanibaI77:
muvalo umesto da izmenis poruku pa ostavis samo tackice mozes da ides na izbrisi poruku i kliknes tamo da se izbrise i ne stavis nikakav razlog i niko nece ni videti da si azurirala;)

Hvala! Bas sam sad htela da proverim dal' sam pisla na ovoj temi. Da mi je znati sta sam joj rekla kad sam posle osetila potrebu da izbrisem... heh :) A, znam! Ukapirala sam da je postavila temu pre dve godine... pa rekoh, ko zna gde je ona sada, a ja nesto kao mudrujem...

Ima leka. Tu su tri mogucnosti:
1) konacno naletis na tipa sa kojim ti nikad nije dosadno, tipa koji je uvek korak dva ispred tebe pa nikako da ga isgustiras
2) naletis na psihopatu i, naravno, zaljubis se u njega. Tip te rastoci (mentalno) i posle veze sa njim ti si jedna skrhana zena
3) umoris se (ili te psihopata syebe, nebitno), pocnes da osecas svoje godine, i resis da ostanes sa ovim simpaticnim mladicem koji ne zamara i pridrzava ti kaput.

Cetvrta varijanta je da si lujka oridjinale koja stvarno ne moze da se skrasi. U tom slucaju treba da budes ponosna na sebe. Hebes malo/gradjanske predrasude o ljubavi, smernosti i pozrtvovanju. Uzivaj :)

random_cloud_form:
Kazes da imas 31 god, to znaci da polako ulazis u period kada je poriv za seksom kod zena najaci, sto si svakako vec pocela da osecas, verovatno ce taj seksualni faktor odigrati kljucnu rolu u tvom vezivanju i smirivanju sa nekim na duze staze. Svako dobro

A, meni je, pa, ovo komicno... u stvari, tragi-komicno... :roll:

Ne, nema ničeg iskustvenog ovdje... ova tema je očito nastala kao pokušaj animacije široke narodne mase da se pali i žari, tj. „svojedobno” neizostavno pametuje. Mrzim forumske zečeve, tako su prozirni. I nekad i sad.

Back