didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Nije da ja sad imam neki veliki problem koji hocu u poverenju da vam saopstim ,moja okolina ,rodjaci i prijatelji smatraju da je to jednostavno deo moje licnosti ,ali mene sve to pocinje polako da nervira.O cemu se radi?JA STALNO MORAM DA BUDEM U NEKOG ZALJUBLJENA!Zaljubim se ,budem neko vreme sa njim ,cim osetim da se "hladim" trazim novu "zrtvu" i tako u krug.Jedino pravilo koje sam uspela da uocim je da onaj sledeci obavezno bude totalna suprotnost prethodnom.Divno je biti zaljubljen,neverovatno i euforicno stanje ,ali ja hocu da se uozbiljim !Citam ovde na forumu razne price ,ima i zena koje su pronasle ljubav svoh zivota i super im je ,ali ja ne kapiram kako bre ?!Pa ja cim provedem nekoliko meseci sa nekim vec mi je smrtno dosadno sa njim i ja jednostavno moram da idem dalje.Pa zamislite koliko je zanimljivih muskaraca na ovom svetu a ja da se zarobim samo sa jednim !Ne ide
Salu na stranu ,hocu da se promenim i da naucim da volim nekog ,ali kako?Ja nikada nisam nekog VOLELA a kad se ja nekom ne dopadnem ,patim dva dana i idem dalje .Da ne pomislite da sam neka "prozdiracica muskaraca" ili tome sl.,sa vecinom mojih bivsih sam i dalje u kontaktu.Nisam od te vrste ljudi koje iskoriste nekog i odu.JA SAMO HOCU NEKOG DA VOLIM ,ne na nekoliko meseci vec za ceo zivot.Kako da to uradim i kako da se konacno smirim ?Imam 29 godina,nisam mlada i neizivljena ,ali sam vetropirasta
Hajd sad da vas cujem