- Poruka
- 3.525
Tema sa ciljem da ujedini sve zainteresovane kragujevčane pod jednu šljivu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa i nije toliko loše, gradi se non stopTuga od grada, aj malo ulozite u infrastrukturu.
ne znam brate, kad sam bio sivi komunisticki grad, leoa je priroda okolo doduse.Pa i nije toliko loše, gradi se non stop![]()
Šta, nije loše pod režimomPa i nije toliko loše, gradi se non stop![]()
Režim ne valja, al grade, ako nista, ovi ore njih nisu ni toŠta, nije loše pod režimom
Nisam rekao da se baš kvalitetno gradiŠta, nije loše pod režimom
Znači da ti je dobarRežim ne valja, al grade, ako nista, ovi ore njih nisu ni to
Nisam to rekao, ne volim ga, ali uopste, ali gledam rscionalno... sta je dobro sta je lose..nas narod ima taj problem kad nekog mrzi, sve je loseZnači da ti je dobar
Ok, ti ga nemoj dirati
Znaš kako, gledam stvari iz ugla nekoga ko trenutno radi građevinu.Režim ne valja, al grade, ako nista, ovi ore njih nisu ni to
Pa verovatno, ja sam iz NS i iskreno, NS je postao preskup, dobro je da je Kragujevac jos uvek po strani.Znaš kako, gledam stvari iz ugla nekoga ko trenutno radi građevinu.
Ako si privatnik/podizvođač/prva ruka možeš prilično dobro da zaradiš što se građevine tiče.
Dobra stvar za KG je i to što su cene još uvek značajno niže od proseka.
Što se loših stvari tiče, pa suštinski ništa ne funkcioniše i nema neke perspektive na duže staze, mada tako nekako je valjda u većini gradova osim BG-a i NS-a?
Znam masu ljudi koji su se iz manjih mesta preselili za NS, a dosta njih još uvek planira. Suštinski u KG-u nema posla za neke delatnosti, naši zapošljavaju Nepalce/Filipince/xy dok dobar deo kragujevčana napušta zemlju, kroz 2-3 godine nzm ako će biti medicinara, već sada ima povećih poteškoća sa zakazivanjem pregleda i sl.Pa verovatno, ja sam iz NS i iskreno, NS je postao preskup, dobro je da je Kragujevac jos uvek po strani.
Kontam, kod nas je doslo puno Rusa i Ukrajinaca, pa su pohlepni Srbi digli cene, i ista prica svi beze, pola drustva mi je po inostranstvu. Bas kad pominjes medicinare zlo, doktora vrlo malo, eto i od durga sestra nedavno otisla za Norvesku.Znam masu ljudi koji su se iz manjih mesta preselili za NS, a dosta njih još uvek planira. Suštinski u KG-u nema posla za neke delatnosti, naši zapošljavaju Nepalce/Filipince/xy dok dobar deo kragujevčana napušta zemlju, kroz 2-3 godine nzm ako će biti medicinara, već sada ima povećih poteškoća sa zakazivanjem pregleda i sl.
Moja stara ekipica iz KG-a se iselila za Nemačku/Belgiju u proteklih 5-6 godina. Deo njih čine medicinari, a deo oni sa srednjom stručnom spremom. Suštinski ljudi polako dižu ruke od Kragujevca/Srbije, da npr nisu došli Rusi i počeli da troše keš kontam da bi i BG/NS bili u stanju rupa - ugostiteljstvo bi najverovatnije propalo.Kontam, kod nas je doslo puno Rusa i Ukrajinaca, pa su pohlepni Srbi digli cene, i ista prica svi beze, pola drustva mi je po inostranstvu. Bas kad pominjes medicinare zlo, doktora vrlo malo, eto i od durga sestra nedavno otisla za Norvesku.
Ma bezim i ja uskoro.
i to, ali i otvaraju svoje mesta gde vise, imas ruske kafice, picerije itdMoja stara ekipica iz KG-a se iselila za Nemačku/Belgiju u proteklih 5-6 godina. Deo njih čine medicinari, a deo oni sa srednjom stručnom spremom. Suštinski ljudi polako dižu ruke od Kragujevca/Srbije, da npr nisu došli Rusi i počeli da troše keš kontam da bi i BG/NS bili u stanju rupa - ugostiteljstvo bi najverovatnije propalo.
Probali su da sarađuju sa našim ljudima i opekli su se, posle toga su prešli na "samo za Ruse" foru. Što i ima nekog smislai to, ali i otvaraju svoje mesta gde vise, imas ruske kafice, picerije itd
Ima mnogo, radio sam nesto malo za Ruse, oni sve posteno, a nasi ko nasi serpentine, razocarali se jbg.Probali su da sarađuju sa našim ljudima i opekli su se, posle toga su prešli na "samo za Ruse" foru. Što i ima nekog smisla
Ja sarađujem/radim za neke Ruse sa vremena na vreme. Do sada je sve bilo i više no korektno, što se plaćanja tiče - pa plaćaju 2-3x više no što bi me neko naš platio za iste poslove.Uma mnogo, radio sam nesto malo za Ruse, oni sve posteno, a nasi ko nasi serpentine, razocarali se jbg.
To sam i ja primetio, vise nego korektni. Npr ja kad sam radio za Ruse, imao sam platu, uganem nogu, 3 dana u mesecu radio, puna plata.Ja sarađujem/radim za neke Ruse sa vremena na vreme. Do sada je sve bilo i više no korektno, što se plaćanja tiče - pa plaćaju 2-3x više no što bi me neko naš platio za iste poslove.
Pa jes' valaNisam to rekao, ne volim ga, ali uopste, ali gledam rscionalno... sta je dobro sta je lose..nas narod ima taj problem kad nekog mrzi, sve je lose
I sta da ti odgovorim na ovo, ok, znamo da se maznjavaju pare, unajmljuju nagori majstori, krade na materijalima itd Al vazda se moze izvaciti iz kontekstaPa jes' vala
Što se kaže - ljudi grade, ne mere im se zameriti
[MEDIk[/MEDIA]
Najbitnije je da čovek bude zreo i racionalan
Iz mog iskustva i onoga što sam video, ovo ti je ništa (pogotovu iz razloga što srećom niko nije pogonuo).Pa jes' vala
Što se kaže - ljudi grade, ne mere im se zameriti
Najbitnije je da čovek bude zreo i racionalan