barisca Poznat Poruka 7.958 13.08.2018. u 01:06 - ima li nevinih muskaraca na internetu #26 Milan od Gruze: Imas ljudi koji traze samo pravi seks a ne bilo kakav. Kliknite za proširenje... Ne osporavam to, samo mi je malo cudno koliko nekome treba za pravi seks. Ma sta to znacilo.
Milan od Gruze: Imas ljudi koji traze samo pravi seks a ne bilo kakav. Kliknite za proširenje... Ne osporavam to, samo mi je malo cudno koliko nekome treba za pravi seks. Ma sta to znacilo.
Milan od Gruze Buduća legenda Poruka 46.754 13.08.2018. u 01:09 - ima li nevinih muskaraca na internetu #27 barisca: Ne osporavam to, samo mi je malo cudno koliko nekome treba za pravi seks. Ma sta to znacilo. Kliknite za proširenje... Nije svuda ista frekvencija adekvatnog zivlja.
barisca: Ne osporavam to, samo mi je malo cudno koliko nekome treba za pravi seks. Ma sta to znacilo. Kliknite za proširenje... Nije svuda ista frekvencija adekvatnog zivlja.
gost 189405 Elita Poruka 16.683 13.08.2018. u 07:29 - ima li nevinih muskaraca na internetu #28 aj sad ozbiljno, ne kapiram sta to nekome znaci..jedina razlika je da li imas osecanja prema tog osobi ili ih nemas...sve ostalo je banalno
aj sad ozbiljno, ne kapiram sta to nekome znaci..jedina razlika je da li imas osecanja prema tog osobi ili ih nemas...sve ostalo je banalno
G gost 413561 Zainteresovan član Poruka 384 13.08.2018. u 09:37 - ima li nevinih muskaraca na internetu #29 barisca: Moze samo da te zabole jedino ako si asekualan. U suprotnom ne znam zasto bi neko cekao 30 da ima prvi sex. Kliknite za proširenje... Ne znam možda i jesam, nisam nikad bio kod psihijatra. Stvarno nikad nisam imao potrebu da smuvam neku ribu i da budemo zajedno
barisca: Moze samo da te zabole jedino ako si asekualan. U suprotnom ne znam zasto bi neko cekao 30 da ima prvi sex. Kliknite za proširenje... Ne znam možda i jesam, nisam nikad bio kod psihijatra. Stvarno nikad nisam imao potrebu da smuvam neku ribu i da budemo zajedno