Imate li malo vremena da mi opisete kako izgledaju predavanja i vezbe na fakultetu i kakvim poslovima bih mogla da se bavim ako bih zavrsila ovaj faks? npr. smer racunarstvo i informatika, astrofizika,... Svaka pomoc je dobrodosla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' si ga nahvalio, prosto sam se zapitao da li smo na istom faksu..djordjes:Ako volite matematiku ili volite programiranje onda je Matematički fakultet pravo mesto za vas. Postoji više smerova, to se može videti na sajtu http://www.matf.bg.ac.yu/planovi/planred_novi.html....
malena_pmf:Vidim da se ovde promovise samo Matematicki fakultet u bg-u. Moram da vam kazem da je u ns-u bolje.
Jedini problem je zaposlenje posle faksa (ukoliko zelite da ostanete u zemlji). Jedino sto trenutno moze da se nadje je posao u prosveti ili eventualno (ukoliko imate dobru vezu) posao u banci (mada oni uglavnom traze mastere). Ako zelite da napustite zemlju, ponuda poslova je daleko raznovrsnija.
Ako ste i posle ovoga ubedjeni da zelite da upisete matematiku pogledajte sajt http://www.im.ns.ac.yu/
PS. Prica o tome kako ima puno nepoznatih stvari je besmislena. Bilo sta da upisete bice tone nepoznatog.
Ono sto ja hocu, sto ti i 90% studenata na fakultetu hoce je dijametralno suprotno od onoga sto Lobi i ostali zele. U pravu si, sam si rekao da i nije bas neka navalica za mesto u parlamentu sto navodi na pitanje koji je motiv onih koji zele da sede tamo. Vecina kolega (zajedno sa mnom) nema vremena da se time bavi, zato to ocekuju od svojih predstavnika u parlamentu. To je i sustina parlamentarne politike. Zalosno je da matf u Nisu priznaje master svojim studentima bez nekakvih doplata. Da se razumemo, sve je pitanje para. Ja (i nekolicina kolega) smo se mislili da idemo na poslediplomske na ekonomski fakultet. Sada nam je lakse da odlucimo, jer cu pre dati novac ekonomskom fakultetu da steknem dodatno obrazovanje (specijalizaciju ili kako se to vec zove) nego nasem fakultetu da bi mi rekli da sam master, jer ja to JESAM.SadPaNikadVise:...Ако може да се ја не мешам и не замерам се нико, а да све буде како ја хоћу. Е, па опрем мало...
dejann89:Spomenuli ste da se otvorio nov smer INFORMATIKA,Mene interesuje da li sa tim smerom moze da se radi keo profesor matematike ili profesor informatike(recimo ako se daju neki ispiti jos kao sto su pedagogija,metodologija nastave matematike i informatike...).I ako moze,da li mora da se zavrse diplomske akademske studije(master) ili se moze biti profesor i sa osnovnim studijama koje traju 3 godine?Hvala unapred svima koji odgovore.